wordpress Wat zou ik graag nog willen leren? | Universe of Dana

Wat zou ik graag nog willen leren?

wat zou ik nog willen leren 1
bron: weheartit

Van de week twitterde blogger Jennie van Jennie from the blog een vraag: wat zou jij graag nog willen leren. Dit zette mij aan het denken en ineens ontstond er een lijstje die ik graag met jullie wil delen!

Spaans. Stiekem heb ik een beetje spijt dat ik nu geen Spaans heb gekozen voor mijn opleiding. Waarom Spaans eigenlijk? Voor zover beheers ik Engels en Chinees al aardig. Zoals je weet zijn Spaans, Engels en Chinees de 3 wereldtalen. Dus dat zou mijn rijtje aan talen compleet maken. Alleen ben ik niet zo’n talenpersoon, dit wordt nog wat.

Piano en gitaar. Dit is ook weer iets waar ik spijt van heb dat ik het niet deed toen ik klein was. Ik kreeg zo vaak de kans om lessen te nemen maar ik was meer geinteresseerd in sport. Dus instrumenten bespelen liet ik links liggen. Destijds waardeerde ik muziek spelen niet heel erg. Nu vind ik het heerlijk om op piano/gitaar muziek te studeren.

Fotografie. Stiekem ben ik wel een beetje gefascineerd door de beelden die andere mensen maken. Zelf zou ik ook meer aandacht aan willen besteden, dus even door sparen voor een camera of Sinterklaas lief aan kijken.

wat zou ik nog willen leren 2
bron: weheartit

Photoshop. Niet omdat ik al mijn oneffenheden op mijn gezicht wil weg werken. Kleine aanpassingen op foto’s kunnen een wereld van verschil maken. Dit sluit natuurlijk ook aan op dat ik goede fotografie wil beheersen.

Koken. Mijn kook kunsten zijn echt dramatisch. Terwijl mijn ouders een restaurantje hebben. Zelf zou ik echt leren bakken en gewoon simpele gerechtjes maar lekker op tafel kunnen zetten. Hier en daar probeer ik het wel, maar dat gaat dus niet zonder slag of stoot. De laatste keer dat ik pasta maakte, was de pasta helemaal aangekoekt aan de pan, mijn zusje was de gelukkige om dat af te wassen.

Coderen. Tegenwoordig kunnen wij niet meer zonder technologie. Zo ook bloggen en het hele systeem erachter. Ik zou zo graag willen coderen zodat ik mijn lay outs helemaal naar wens kan maken. Bovendien zie ik het wel zitten om een baantje ervan te maken, gecombineerd met nog wat andere activiteiten.

Dit zijn wel echt de belangrijkste dingen die ik wil leren. In principe is het te doen, nu nog een goeie tijdsverdeling om het te doen maar motivatie is ook erg belangrijk. Oefening baart kunst.

Wat zou jij nog willen leren?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *