wordpress Wanneer rust zeldzaam is thuis. | Universe of Dana

Wanneer rust zeldzaam is thuis.

Tegenwoordig is iedereen druk bezig met van alles en nog wat. Rust is een zeldzaam ”ding” geworden. Zo zeldzaam dat er vele boeken zijn geschreven om ”rust” te bereiken. Het moment dat ik dit schreef, zat ik er helemaal door heen. Niets is wat het lijkt hier in huis en wat je ziet….

Op social media lijkt het alsof ik elke keer op vakantie ben. Elke keer ergens aan het eten of in ieder geval een zorgeloos leventje lijden. Dat is allemaal niet zo. Gisteren was ik even helemaal klaar met alles. Momenteel woon ik thuis, het huishouden bestaat uit mijn ouders en 2 jongere zusjes van 15 en 12.

Hier thuis gaat het als volgt: mijn ouders hebben een eetzaak in Amsterdam Oost. Daar ben ik elke dag behalve woensdag want dan zijn wij gesloten. Ik zie mijn ouders en zusjes bijna elk minuut van de dag. Behalve wanneer ik op stage ben. Werkelijk elk moment van de dag, is hier hier geschreeuw, gejank, gezeik, getierelier en noem het maar op. Je kan hier geen enkel moment eventjes zitten zonder dat jouw rust wordt verstoord. Ook op alles is er commentaar thuis en dan wel op een negatieve manier. Om heel eerlijk te zijn, ik kom meestal chagrijnig thuis als ik deze mensen zie. Want mijn rust is gelijk weg. Het moment dat ik voorgoed uit huis ga, is het feest.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *