wordpress Voornemens 2014 | Universe of Dana

Voornemens 2014

voornemens 2014

De kerstdagen zijn voorbij, iedereen heeft zijn buikje rond gegeten, nu komen het meest cheesy lijstje van het jaar weer te voorschijn, voornemens voor het nieuwe jaar! Weer kan je erbij schrijven dat je 365 dagen gaat sporten om een lichaam te krijgen à la Doutzen Kroes, je een hele fortuin bij elkaar gaat sparen en weet ik veel wat er nog meer op kan staan wat elk jaar erop staat. Nu komt de mijne hoor, have fun!

1. Slagen voor de havo, ik ga niet schrijven dat ik beter mijn best ga doen op school, want elke keer komt het op hetzelfde neer dat ik as usual in slaap val bij Nederlands of geschiedenis. Last minute eventjes een wiskunde toets ga leren en ga zo maar door..

2. Meer sporten, lekker cheesy. Dit jaar heb ik vrij weinig gesport vind ik, sommige mensen vinden 2 keer per week al te veel wat voor mij weinig is. Dus ik hoop het tennissen weer op te pakken en flink te knallen in de sportschool. Dus Chloe, let’s do this, tijd voor een Victoria Secret Angel body!

3. Mijzelf eenwieleren aanleren, natuurlijk vraag je je af, waar the F. haal je dat weer vandaan. Thuis hebben een eenwieler, mijn oudste zusje en ik gaan dat leren.

4. Leren longboarden, ik vind dat zo gaaf eruit zien, dus ik ga mezelf dat ook aanleren samen met mijn oudste zusje en nee ik heb geen tijd teveel.

5. In april mijn systeemcamera bij elkaar hebben gespaard, ook nog een deel hebben gespaard voor de zomervakantie.

6. Naar sensation white gaan!!

7. Naar Hogeschool van Amsterdam gaan en de juiste opleiding te hebben gekozen, voor zo ver is mijn keuze nog altijd gevallen op international business and management.

8. Met mijn beste vriendinnetje Mandy naar Hong Kong te kunnen gaan in de zomervakantie, dus veel geld sparen! Here we come Hong Kong, we gaan de straten onveilig maken!

9.Mijn eerste en tweede piercing krijgen, helix en een tragis op precies te zijn, ook de 2e en 3e oorgaatje komen erbij. Mamslief zal er niet zo blij mee zijn, geloof me…

10. Meer van de wereld ga zien, maakt mij niet uit of ik alleen ga, met vrienden of familie, zolang ik maar aan het reizen ben!

Voor mijn gevoel valt het mee wat voor niet-haalbare dingen erop staan. Alles wat er boven staat is gewoon te voldoen, ik ben benieuwd naar volgend jaar 2014 wanneer ik aan het terugblikken ben naar 2014. Hoeveel van deze cheesy lijstje heb ik voldaan. De piercings komen sowieso aan het begin van het jaar, dus dat heb ik al snel voldaan!

Dus hoe ziet jouw jaarlijkse voornemenlijstje eruit?

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *