wordpress Terugblik 2016 | Universe of Dana

Terugblik 2016

Natuurlijk kan een terugblik artikel niet ontbreken aan het einde van het jaar. Het jaar 2016 was voor mij een succesvolle jaar moet ik zeggen. Er waren meer ups dan downs op elk gebied.

Persoonlijk: uiteraard ben ik gegroeid (niet fysiek helaas) en heb ik vele dingen mogen leren. Daarnaast heb ik mijn leukste vriendje ontmoet en gaan we alweer richting onze eerste anniversary. Met mijn gezondheid ging ook alles erg vlot, alleen ben ik te vaak verkouden geweest.

School: ik heb dan eindelijk mijn propedeuse gehaald afgelopen mei. Het gaat voor nu vrij soepeltjes. Alles voor mijn exchange is geregeld. Daarnaast heb ik bijna alles van jaar 2 afgerond en moet ik nu jaar 3 afmaken. Mijn grootste teleurstelling was dat mijn exchange in Brighton is, inmiddels heb ik mij daar overheen gezet en ben ik volop bezig met leuke dingen plannen.

Reizen: voor mijn werk heb ik nieuwe steden bezocht. Persoonlijk zou ik niet zo snel er naar toe gaan maar voor werk wel. Tevens ben ik dit jaar naar Barcelona, Parijs, Osaka, Gent en 2 keer Hong Kong geweest. Aan het begin van het jaar ging ik naar Hong Kong voor de bruiloft van mijn neef. Dat was echt een traditionele bruiloft en westers. Erg bijzonder om te zien was dat.

Werk: sinds dit jaar werk ik bij Trajan, een verkeersonderzoek bureau. Ik vind het best een leuke baan, elke keer is er variatie en je werkt voornamelijk buiten. Het is wel veel lopen, goed voor de vetjes die eraf moeten! Alleen soms met koude en regenachtige dagen is het vervelend werk.

Blog: dit jaar heb ik leuke samenwerkingen mogen doen met bedrijven. Hopelijk groei ik volgend jaar nog meer en mag ik het mijn eigen bedrijf noemen. Alleen dat duurt nog wel een poos.

Dat was mijn jaar voor zo ver. Zoals je ziet zijn het meer ups dan downs. Hopelijk wordt 2017 nog een beter jaar.

Wat was jouw hoogtepunt in 2o16?

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *