wordpress TAG: Blogspiratie | Universe of Dana

TAG: Blogspiratie

tag blogspiratie 1

Ik vond deze bij een blogger, alleen vergeten wie…In ieder geval vond ik het wel een leuke tag en zeker waar elke blogger wel tegen aan loopt. Hier een beetje sharing is caring 🙂

Volop inspiratie of loop je vaak tegen het zogenaamde writer’s- of bloggers block aan?

Hangt een beetje vanaf, maar ik heb wel altijd inspiratie. Die writer’s block is wel altijd aanwezig bij mij maar als ik even erop focus dan komen er bom veel ideeen!

Als de woorden even niet uit je vingers komen; hoe voel jij je dan?

:/ – zo voel ik mij. Ik bedoel als blogger heb je toch wel altijd wat te vertellen alleen omzetten in woorden soms is een karweitje.

Hoe blijf je gefocust tijdens het uitwerken van een bericht?

Ik ben iemand die zich er dan volledig op moet focussen, dan gaat het wel snel met alle foto’s uitzoeken, kleiner maken, in wordpress zetten, tekst, foutjes uithalen en inplannen.

Processed with Moldiv

Welke brainstorm-techniek zorgt gegarandeerd voor blogspiratie?

Ik gebruik altijd: kijk om je heen. Wat is er op dit moment aan de gang in je leven, waar hecht je veel waarde aan en dat soort vragen. Zoals bij de gedachte dat je een tattoo wilt, maar niet weet specifiek wat of dat je juist heel veel voorbeelden ervan hebt gevonden die je kan delen. Dan kom je echt wel op inspiratie.

Helpt muziek je ook als je blogspiratie zoekt?

YES! Ik heb namelijk altijd muziek op, heb aardig vaak daar inspiratie uit gehaald.

Waar ontstaan de beste ideeën?

Op momenten wanneer je eigenlijk aan andere dingen moet werken zoals school. Dan schieten ze ineens uit de grond!

In welke inspirerende omgeving werk je graag?

Das een goeie vraag! Op de eettafel thuis blog ik het beste, want op dezelfde tafel kan ik ook gelijk foto’s schieten. Bovendien wil ik wel alleen thuis zijn als ik werk aan mijn blog.

blogspiratie 2

Heb jij ook een ware ‘blogbijbel’ op je bureau staan voor als je het even niet weet?

Dat heb ik niet echt maar notitieboekjes zijn je beste vriend! Klad gewoon alles daarin, alle bla die in je opkomt. Wie weet komen er tonnen aan ideeen eruit, bovendien kan je nog altijd dingen combineren.

Welke bloggers inspireren jou?

To be honest, mijn Bloglovin is a huge mess. Het liefst zou ik alles lezen maar voor nu heb ik het druk dus ik probeer elke dag minstens 20 te lezen. Voor mooie foto’s ben ik fan van The Beauty Magazine en Veracamilla, een altijd positieve blogger is By Dagmar Valerie en andere die ik tof vind zijn Beautylab, Dudes and Dont’s en Kittehscupcakes.

Hoe zit het met andere bijzondere inspiratiebronnen?

Voornamelijk is het Instagram, daarom volg ik ook meer dan 700 mensen. Ik heb zoveel te zien dat er wel altijd inspiratie tussen zit. Daarnaast zit ik soms ook wel op Weheartit. Voor de rest haal ik veel dingen uit vrienden en familie.

Hoe zit het bij jou?

x dana

You may also like

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge