TAG || Ik als blogger

Ik vond deze tag bij Mariska van Doormariska. Het is alweer een poosje terug dat ik een tag had ingevuld. Dus de ik als blogger tag vond ik wel zo toepasselijk.

WAAR HAAL JIJ JE INSPIRATIE VANDAAN?
Ik haal overal wel inspiratie vandaan. Het hangt net van af om welk onderwerp het gaat. In ieder geval haal ik de meeste uit Instagram en blogs van andere bloggers.

WAT EET OF DRINK JE TIJDENS HET BLOGGEN?
Meestal ben ik in de avond aan het bloggen. Dan heb ik meestal een kop thee of een glas water naast mij staan.

ALS JIJ EEN JAAROVERZICHT VOOR JE BLOG MAAKT, WANNEER BEGIN JE DAAR DAN MEE?
Ik begin er vrij laat mee, eind december zo. Er kan nog van alles gebeuren als je te vroeg begint. Bij eind december heb ik het gevoel dat ik dan álles heb meegemaakt van dat jaar.

WAT IS HET MEEST WAARDEVOLLE DAT JE ALS BLOGGER GELEERD HEBT?
Dat is een hele goeie vraag. Ik denk dat het aardig wat skills heeft opgeleverd, die ik zonder blog niet zo snel zou leren. Denk daarbij aan Adobe photoshop.

WAT IS VOOR JOU HET BESTE MOMENT OM TE BLOGGEN?
Ik ben een nachtuiltje, dus meestal doe ik het in de avond en nacht. Overdag ben ik iets minder productief. Wel moet ik dan mijn werk twee keer nalezen op fouten. Dat gebeurd wel eens vaker als ik in de avond aan het bloggen ben.

WAT ZOU JE WILLEN BEREIKEN ALS BLOGGER?
Ik zou er uiteindelijk een eigen bedrijf mee willen starten. In wat weet ik niet maar wel iets groots en zelfstandigs. Aan de andere kant, wil ik ook niet volledig full time eraan werken.

VOEL JIJ JE VAAK ONZEKER NA HET PUBLICEREN VAN EEN ARTIKEL?
Hangt soms er een beetje van af. Meestal niet aangezien het niet hele diepe onderwerpen zijn. Soms als ik iets erg persoonlijks post dan wel. Dan komen gedachtes zoals: wat moeten mensen wel niet van mij denken?!

HEB JIJ VEEL CONTACT MET COLLEGA BLOGGERS?
Om heel eerlijk te zijn totaal niet. Soms spreek ik wel Merel van Beautycurls, maar daar blijft het bij. Al zit ik wel in een groep met bloggers maar die is niet meer zo actief.

WAT VOOR MUZIEK/PROGRAMMA STAAT ER AAN TIJDENS HET BLOGGEN?
Dat hangt een beetje van mijn mood af, wel staat er altijd muziek aan en dan een spotify playlist. Soms hele rustige acoustische liedjes maar het kan ook voorkomen dat er een lijst op staat wat praktisch in de club wordt gedraaid.

OP WELKE DAG ONTSTAAN DE MEESTE ARTIKELEN?
In principe heb ik niet echt een dag waarop veel onstaat. Het hangt gewoon af van de dag en of ik tijd heb om te schrijven.

OP WELK ARTIKEL OP JE BLOG BEN JE HET MEEST TROTS?
Om heel eerlijk te zijn weet ik dat niet echt. Ik denk dat het meestal artikelen zijn waar ik op reis was en terug kan blikken van: I enjoyed it!

WAAROM ZOU IEMAND EEN BLOG MOETEN BEGINNEN VOLGENS JOU?
Ik vind het een unieke manier om je gedachtes te delen. Ongeacht over wat, het lucht soms een beetje op. Voor mij is dit een creatieve uitlaat. Tevens vind ik ook dat ik een steentje bijdraag aan reviews. Heel vaak zoek ik reviews/swatches maar dan vallen producten anders etc.

Dat waren mijn antwoorden. Mocht je hem willen overnemen, doe het vooral en laat mij ook weten!

 x dana

You may also like

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge