Studie update #3

studie update 3
bron: weheartit

Blok 3 was eigenlijk een complete domper, het blok startte slecht en sommige vakken werden zelfs geswitcht. Vandaag vertel ik je alles over mijn 3e blok!

In de eerste week viel er van alles uit en het werd niet altijd gemeld. Bovendien werd een hele vak gewisseld met een vak van blok 4. Blok 3 begonnen we met het vak co creative entrepreneurship, hier moeten wij stapsgewijs een bedrijfje opzetten. Lekker elke vrijdag 8:30 op school zijn tot mijn grote ergernis want ik haat 8:30 beginnen.

Tevens was in blok 3 ook de herkansingen van blok 1 en 2. Jammer genoeg heb ik beide niet gehaald wat betekent dat ik van de 60 studiepunten nog maar 52 punten kan halen. Mijn propedeuse halen zit er niet meer in maar ik moet er minimaal 50 hebben om door te gaan naar het tweede jaar.

Het was een rommelige blok, er waren niet echt normale opdrachten maar debatten of een video presentatie maken waarbij je jezelf moet filmen en bewerken. Inmiddels kwamen ook tentamens om de hoek. Voor mijn gevoel ging het wel goed, helaas heb ik voor finance 2 een 4 ontvangen. Tot mijn grote ergernis want dit moet ik dus ophalen eind juni. Gelukkig heb ik dan wel weer goed nieuws is dat ik Business English 2 wel hebt gehaald.

Momenteel zit ik gewoon aan te denken om te stoppen of iets dergelijks. Heel veel motivatie heb ik niet meer, alleen ik wil wel een vervolgopleiding hebben maar ik vind niks leuk. Bovendien heb ik het liefst een Engelse studie. Als het aan mij lag dan heb ik nu het vliegtuig gepakt naar ergens en daar blijven. Aan de andere kant ben ik wel harder aan het werk om het alsnog te halen omdat ik de sfeer leuk vindt.

School ligt mij gewoon niet zo, heb het ook nooit leuk gevonden. Lag school jou wel of vond je het juist afgrijselijk?

 x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge