wordpress Studie update #2 | Universe of Dana

Studie update #2

studie update 2Zo ging ik tentamenweek 2 door, lekker veel knuffelen met mijn boeken, powerpoints, samenvattingen en natuurlijk proeftoetsen. Blok 2 vloog voorbij en de tentamens ook. Hoe gaat het nu met mijn schoolcarriere?

In blok 2 zat ook de kerstvakantie, vlak daarvoor waren nog veel deadlines te halen, ook was er bootcamp en daarvoor nog wat gymlessen. Ik was heel lelijk gevallen tijdens 1 van de lessen. Mijn knie was helemaal opgezwollen en bevatte alle kleuren van de regenboog en verder nog wat andere pijnlijke blauwe plekken. Al gauw kwamen de tentamens eraan, bovendien stond ook nog een presentatie over mijzelf te wachten waarvoor ik een 8 had. In blok 2 haalde ik ook wel redelijke cijfers, blok 1 was een inkomertje. Ondanks al het harde leren heb ik helaas 2 hertentamens nodig om nog mijn P te kunnen halen dit jaar. Dus die staan gepland voor 25 en 27 februari. Blok 3 wordt een uitdaging, al is die niet zo goed begonnen. In de eerste week was bijna geen enkele docent aanwezig en veel lessen vielen uit, wat betekend dat je dingen moet inhalen waar ik niet zo tegen op zie. Wel heb ik een ontzettend fijn rooster, hierdoor heb ik gesolliciteerd bij Albert Heijn voor de functie cassiere zodat ik op mijn vrije dagen een beetje bijverdien!

Hoe ging jouw toetsweek?

x dana

You may also like

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge