Social media break + verbroken relatie

Zoals je had kunnen merken, was er best wel een radiostilte op de blog maar ook afwezigheid op social media kanalen. Er was van alles en nog wat aan de gang en ik heb mijn relatie verbroken. Ik had gewoon even een break van alles nodig, daarom staat dit artikel pas nu online. Eindelijk is de rust teruggekeerd en vond ik het een mooie tijd om open te zijn over alles.

De afgelopen weken had ik het enorm druk, er stonden zo’n 4 opdrachten op mij te wachten. Zo heb ik in 4 dagen tijd, 2 opdrachten geschreven dat bij elkaar 4000 woorden waren. Daarnaast had ik nog een tentamen, dus ik kwam best wel tijd te kort op die dagen. Nou is dit niet het enige wat speelde bij de break. In het begin van de maand mei, heb ik mijn relatie verbroken.

Nu ga je denken, in een artikel paar weken terug ging alles nog goed? Niets is wat het lijkt, het moment dat ik dat schreef gaf ik de relatie een tweede kans, probeerde ik het positief op te vatten. Alleen in verloop van tijd, zonken mijn gedachtes en gevoelens in een diepe dal, zo ver dat het tot een breuk liep. Het begon in London, daar gebeurde het een ander wat mij aan het denken had gezet over hoe en wat in de toekomst samen. Uiteindelijk had ik al besloten dat deze relatie geen toekomst had. Je wilt niet weten hoe hard ik heb gejankt om deze beslissing. Ik kwam tot conclusie dat we andere visies hadden op de toekomst en kijk op dingen. Ook realiseerde ik mij, dat we eigenlijk niet veel in gemeen hadden buiten de standaard dingen om zoals lekker eten, netflixen en je noemt het maar op.

Dinsdag 9 mei, was het dieptepunt bereikt. Op die dag heb ik de relatie verbroken. Eigenlijk wou ik het pas doen toen ik terug was van Engeland en niet over facetime. Het is zeker 1 van de pijnlijkste momenten van 2017. Maar ik kon hem niet langer aan een lijntje houden. De weken erna was ik best wel afwezig en druk bezig met andere dingen voor afleiding. Toen besloot ik ook even terug te trekken van alles, om alles weer op een rijtje te kunnen krijgen. Het was echt 1 van de meest afgrijselijke dingen die ik heb moeten doen, iemands hart breken van wie je veel hebt gehouden. Na 1 jaar en 2 maanden is er toch een einde aan gekomen. Ik hoop dat hij iemand anders vindt met wie die veel gelukkiger wordt in de toekomst en meer op 1 lijn zit qua visies etc.

Ik blijf de komende 50 jaar single, koop een huis met 10 mopshonden en reis ik de wereld over. Nu heb ik overigens tijd zat, dus er zullen weer artikelen online komen. Met mij gaat nu gewoon goed, don’t worry.

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge