wordpress Shoplog | black friday & cyber monday | Universe of Dana

Shoplog || black friday & cyber monday

Vandaag een shoplog, iets wat al een poosje niet voorbij is gekomen op de blog. Op 24 november startte dan het shopping festijn want ik zat weer uit te kijken wat ik van mijn wishlist kon afstrepen. Hoeveel heb ik van mijn lijstje kunnen afstrepen?

 

Go Pro

Laat ik maar gelijk groot beginnen, namelijk de Go Pro Hero 5. Die stond al zo lang boven op mijn lijstje maar ik schafte hem elke keer niet aan omdat ik voor de komende tijd nog geen activiteiten heb staan waarbij ik hem zou kunnen gebruiken. Daarnaast wachtte ik ook totdat de prijs meer zou dalen en ik meer airmiles kon opsparen. Ik opende Bol.com: hij was van 419 euro afgeprijsd naar 359 euro. YES! Daarnaast mag je ook airmiles gebruiken om te betalen. Daar ging nog 126,50 euro ongeveer van af. Ik betaalde uiteindelijk zo’n 232,50 euro.

Si Armani

Ik kocht ook nog een luchtje die al zo’n 2 jaar op mijn wishlist stond, namelijk Si van Armani. Thuis heb ik al veel geuren staan, dus ik had er niet zo’n haast mee. Uiteindelijk vond ik een fijne kortingscode van Ici Paris. Waardoor ik voor deze set ongeveer 52 euro betaalde. Wat ontzettend voordelig is.

MAC & NYX

Nog een aantal andere dingen die op mijn lijstje stonden waren 3 MAC lipsticks: Mocha, Taupe en creme in your coffee. Deze hebben ook meer dan een jaar erop gestaan. Bij Douglas was er een fijne actie, 25% korting op alles dus ik was voor de 3 lipsticks ongeveer 45 euro kwijt. Daarnaast stond er van NYX nog een nieuw product op mijn lijstje. Het waren die nieuwe click lipsticks, ik kocht hem in de kleur Obvs.WE Fashion

Als laatste, ik heb 2 jurkjes besteld bij WE Fashion. Dat is mijn favoriete winkel als het neerkomt op simpele en zakelijke jurkjes. Bovendien zijn ze vaak van stevige stof gemaakt wat ik erg fijn vindt. Van deze heb ik geen (aan)foto omdat ik ze tot nu toe alleen snel heb gepast. Ze waren in de sale en er ging nog korting van af, wat neerkwam op 16 euro per jurk.

Dat was de laatste shoplog voor dit jaar. Ik heb in totaal 6 items van mijn wishlist kunnen afstrepen met fijne kortingen.

Dat waren mijn aankopen, wat was jouw favoriete gescoorde product?

x dana

 

You may also like

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *