wordpress School update #6 | Universe of Dana

School update #6

schoolupdate 7Mijn tweede schooljaar is alweer bijna afgelopen, ik moet nog 2 maanden en dan zit het erop. Hoe verliep mijn derde blok van het jaar en hoe zit het met de stand van zaken? Bovendien, heb ik mijn propedeuse dan eindelijk na bijna 2 jaar!?!?! Ging alles goed, slecht, muah of kon het beter??

Aan het begin van het blok kwam ik ziek terug van Hong Kong van de bruiloft van mijn neef. Niet echt een vlotte start van het blok, daarnaast ook nog een jetlag. Dit blok was echt hectischer dan ooit, naast normale tentamens had ik hertentamens van vorig jaar en dit jaar. Dus ik had in mijn hertentamenweek 4 (her)tentamens en dan heb ik Chinees er niet bij geteld. Natuurlijk had ik ook een hoop nieuwe vakken, corporate finance, professional branding 2 en nog international business challenge. Ik snap het nut niet van professional branding en international business challenge. Er wordt niet echt iets gedaan, veel uitleg krijgen wij niet. Dus het is echt opdrachten maken en inleveren als een kip zonder kop. Corporate finance had ik maar 1x per week, iets waar ik wel van baalde want het was nog best moeilijk. Ik heb ook meerdere lessen gemist, waardoor het leren moeilijk ging. Ik had voor de eerste 40% een voldoende maar helaas mijn eindtentamen ging niet goed want ik had niet genoeg tijd en teveel lessen gemist. Tussendoor in het blok werd ik nog een keer ziek…

Van de (her)tentamens heb ik alles van Chinees gehaald, Business English en Economics. Dus mijn propedeuse is mijn verlate 20ste verjaardagscadeau! In de hertentamenweek had ik economics al herkanst, maar ruim 50% slaagde niet, dat betekende dat ook zoveel mensen hun propedeuse niet haalden. Jammer genoeg heb ik corporate finance niet gehaald, lees een 1 voor het opdagen, al had ik maar een 5 nodig maar economics had toch echt voorrang.

Hoe ging jouw afgelopen periode?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *