wordpress School update #7 | Universe of Dana

School update #7

Normaal komt er na elke paar maanden een school update. Alleen in mijn derde jaar heb ik geen blokken meer maar semesters. Ik begon eerst met mijn minor en daarna exchange. Hoe ging mijn minor eigenlijk?

Ik deed de minor Global trade and logistics. Het was voornamelijk supply chain management. Er zat wel een redelijke variatie in qua vakken. Alleen die 3 woorden kwamen na een paar weken echt mijn neus uit. Ik heb wel een inzicht gekregen van wat voor soort banen je kan krijgen later in deze sector. Zo kregen we een gast lecture van de KLM city hopper ground service director. Ik had niet veel school, dus ik was meer aan het werk dan op school. Alleen er waren wel hier en daar deadlines, zo heb ik voor 1 opdracht tot 5:30 in de ochtend door gewerkt om het voor 9 uur in te kunnen leveren.

De vakken waren vrij simpel te halen. Alleen had ik 1 herkansing nodig voor supply chain finance, maar dat is inmiddels ook gehaald. Tussen mijn minor door moest ik dus ook alles regelen voor Brighton. Dus er was redelijk wat chaos tussendoor. Eigenlijk heb ik niet veel te vertellen over mijn minor. Bovendien wij zijn het eerste jaar die het nieuwe curriculum uitvoeren. Dus er zitten zeker kinderziektes bij.

Zo als je kon lezen, ik zit inmiddels in Brighton en heb het wel naar mijn zin. Ook ben ik inmiddels al gesettled. Hier moet ik op zoek naar een stage voor het vierde jaar. Dus over een maandje ga ik beginnen met mijn cv en linkedin helemaal goed updaten en een dikke bezem er door heen halen. Daarnaast ben ik nog bezig met een eigen persoonlijke website als portfolio.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge