wordpress School update #4 | Universe of Dana

School update #4

IMG_1254

Vandaag mijn laatste school update van het eerste jaar, hoe ging het mij af? Kwam ik uberhaupt nog wel op school? Had ik veel te doen of juist weinig? Let’s take a look!

Als eerst was ik niet veel op school, ik had eerst echt een k*t rooster. Gelukkig werd dat al gauw geswitched. Dus ik had meer weekend dan school. Dan nog was ik niet vaak op school, bij elkaar was ik maar 4-5 uur op school.

Gelukkig had ik maar 1 tentamen voor dit blok. Het was vooral verslagen maken en dat soort mikmak. Dat is gewoon easy peasy. Bovendien kon ik dit blok absoluut niks verkloten. Al moest ik wel echt hard blokken voor mijn hertentamen finance. Dat was echt een takke werk.

Mijn time management dit blok was echt on point, ik leverde veel dingen erg vroeg in zodat ik meer vrije tijd had. Ging al nauwelijks naar school maar meer vrije tijd vond ik absoluut niet erg. Bovendien duurden wel eens lessen tot 18:00 zo. Mij niet gezien hoor!

Voor mij was het alleen maar spanning, ik moest finance goed maken en de laatste tentamen van dit blok om over te kunnen gaan. Gelukkig is dat goed gekomen, helaas geen propedeuse dit jaar. Dat komt lekker volgend jaar, nu vakantie!

Hebben jullie ook al vakantie?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *