wordpress Schoenen shoplog - Lente 2016 | Universe of Dana

Schoenen shoplog – Lente 2016

Schoenen shoplog 1

In de lente was er flink sale, waaronder door Invito die failliet ging. In de lente heb ik maar liefst 8 paar schoenen gekocht binnen 2 maanden tijd. Op de foto staan er trouwens 7, maar de laatste kwam er pas later bij. Wel kan ik verklappen, dat de laatste de mooiste is en mijn gebroken hart weer heel is. Bovendien heb ik voor geen enkel paar de volle prijs betaald!

schoenen shoplog 2

Dit zijn alle flats eigenlijk, de bovenste 2 paren heb ik gekocht bij de Invito. Toen Invitio failliet ging, paar dagen nadat ik dat hoorde ging ik met mijn moeder naar de winkel in alle vroegte. Daar kocht ik een paar schattige laarsjes en 1 van mijn mooiste aankopen waren deze Dr. Martens! Die gingen van 130 naar 40 euro ongeveer, wat echt niks is voor Dr. martens. Dat was ook de laatste maat, dus ik was echt een blij kind.

Daarnaast ging Perry Sport ook failliet, het filiaal in de Kalverstraat hield grote uitverkoop, daar kocht ik mijn eerste paar Adidas en Puma schoenen. De Adidas Superstar deel ik wel met mijn zusje. De rode Puma’s wou ik al langer maar omdat ik nog zoveel thuis heb liggen stelde ik de aankoop elke keer uit.

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *