wordpress Saving goals #1 | Universe of Dana

Saving goals #1

Saving goals 1-1Dana en sparen gaan heel soms samen, vooral bij grote en dure aankopen. Hiervoor moet ik dan ook echt een saving goal hebben, en alles op een rijtje. Ik laat jullie zien wat momenteel boven aan op mijn lijstje staat!

iPad Air, de 16 GB versie uiteraard. Ik heb sinds kort besloten om voor een tablet te gaan. Aangezien mijn laptop nu vrij zwaar is. Daarnaast is de iPad lekker makkelijk en licht voor school en onderweg. Dan kan ik onderweg ook aan mijn blog werken maar ook op school aantekeningen maken.

Tattoo, dit is niet helemaal nieuw. Ik ben er al mee begonnen, alleen de laatste sessie is nog eens 234 euro. Deze ga ik pas na de zomervakantie afmaken. Dit vanwege de zon en werk.

Exchange, als jullie een paar keer hebben kunnen lezen. Ga ik in januari 2017 op exchange naar bestemming onbekend. Ik moet dan huur, eten en andere uitgaves betalen. Natuurlijk betalen mijn ouders mee, maar als ik wil gaan feesten, shoppen of reizen dan betalen ze dat niet alles…

Black Opium van Yves Saint Laurent, eerst was ik er niet zo’n fan van. Na een paar keer te hebben geroken en getest vind ik het echt een heerlijke geur. Dus deze staat helemaal boven aan op mijn wishlist qua parfums.

Aangezien mijn baantje niet altijd evenveel opbrengt, moet ik elke maand even kijken met hoe en wat ik uitgeef. Ondanks dat moet het wel goed komen!

Voor wat spaar jij momenteel?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *