Mijn plannen tot aan 2018

Plannen tot aan 2018

Jazmin Quaynor, Unsplash
Voor 2017 had ik een aantal plannen staan. Sommige zijn inderdaad door gegaan en ook een aantal niet. Eigenlijk waren het voornamelijk plannen voor de eerste helft van 2017. Inmiddels zitten we al op 3/4 van 2017. Wat heb ik eigenlijk nu allemaal op de planning staan?

Reizen

Dit is ongetwijfeld mijn favoriete onderdeel. Aan het begin van het jaar was ik veel weg geweest. Eigenlijk gaat dat nog steeds zo. Afgelopen begin september was ik nog te vinden in Milaan. Voor nu staat Warsaw op de planning. Daarnaast staan er nog een aantal trips open. Dat zijn een verjaardag trip voor een goeie vriendin, mogelijk een conferentie bezoeken in Palm Springs, bruiloft bijwonen in Hong Kong en een business trip naar Parijs en Toulouse. Ik moet wel zeggen dat mijn december dan enorm druk is met al die mogelijke reizen.

School

Zonder dat ik het echt door had was ik al begonnen met school. Dit is mijn afstudeerjaar. Momenteel ben ik bezig met mijn stage bij KLM, hier kon je al een eerste update lezen. Voor nu heb ik 3 vakken open staan. Voor 1 vak volg ik een les(mevrouw is nooit aanwezig..), de andere 2 zijn tentamens herkansen. Het wordt wel een ontzettend hectische december/januari. In diezelfde periode moet ik mijn scriptie onderdelen een beetje bij elkaar sprokkelen en mijn stage afronden. Gelijk erachteraan begin ik met scriptie namelijk.

Privé/sociaal leven

In mijn privé leven heb ik eigenlijk nog niet zoveel plannen staan behalve het reizen. Wel wil ik naar Valhalla in december. Daarnaast wil ik veel meer gaan bloggen. Datzelfde geldt ook voor sporten, dat wil ik ook afwisselen. Ik wil nog een hele boel spullen van mijn kamer verkopen, voornamelijk beauty producten en kleding. Tevens staat mijn challenge 500 dingen weg doen voor 2018 nog steeds open. Als laatste wat zeker op de planning staat zijn 2 verjaardagen van 2 goeie vriendinnen in 1 weekend.

Zoals je ziet ben ik voornamelijk heel erg druk in december. Voor oktober en november heb ik nog niet zoveel staan. Dat wordt zeker weten nog gevuld met allerlei activiteiten. Toch wil ik het zo rustig houden met plannen, want anders wordt alles teveel en dan ontploft mijn hoofd.

x dana

You may also like

2 comments

  1. Wat een toffe reisjes ga je maken daan! En druk met afstuderen. Nog even succes met de laatste loodjes en we moeten maar weer even een datum prikken om op stap te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge