wordpress Photo diary #8 | Universe of Dana

Photo diary #8

photo diary week 8-1bron: weheartit

EIN-DE-LIJK vakantie! Week 8 zit er weer op, ik heb eigenlijk vrij weinig gedaan, toch heb ik een hoop foto’s….lees verder om te zien wat ik allemaal heb uitgespookt!

photo diary week 8-2

Ik ontdekte best wel een leuke app op de iPad om Chinees te leren, een stuk leuker dan allemaal woordjes stampen. Mocht je de app willen: ZiYi HD lite.

Na onze presentatie van wiskunde moesten wij een toets afnemen en ook nakijken, wat een klote werk…

Ik heb 9 jaar op Chinese school gezeten, uiteindelijk ook een diploma.Dat waren echt helse jaren!

Mijn eerste Yves Saint Laurent lipstick!! Ik had hem gekocht bij Ici Paris in de kalverstaat met 40% korting, intens gelukkig ermee!

photodiary week 8-3

Ik had op de HvA een meeloopdag, college Market Planning had ik gevolgd. Best interessant, maar omdat ik niet wist waar ik aan toe was had ik gewoon een schrift meegenomen en random lopen tekenen…

Mijn meeloopdag begon pas om 11:00 en om 13:00 was ik weer klaar. Ik zat rustig in de bus en ik zie een poster van mij school in de bus hangen. Bravo MLA….erg creatief overigens en op de goede plek(sarcastischer dan dit kan het niet!)

Lekker de hele middag vrij, dus ik ging foto’s schieten van mijn haren, het duurde een tijdje voordat ik de goede foto’s had.

Ik vond een schrift terug van Chinese school, dat ik dit ooit heb geschreven joh…

photo diary week 8-4

Woensdag, eerste uur, 3e verdieping. Zie je die ellendige trappen al voor je?

Wiskunde, so much fun…en dan te beseffen dat ik op woensdag 2x hebt. Nu hebben we alleen maar presentaties en een kleine toets. Ik ben de presentaties wel zat inmiddels(en dan zijn we niet eens over de helft).

Broodje ossenworst, hemels broodje!!

Donderdag bij economie, een kop thee en een chocolaatje. Zo mag elke les wel gaan joh!

photo diary week 8-5

In dit autootje werd inkopen voor een restaurant waarschijnlijk gedaan. Hij reed vanaf Albert Cuyp tot ergens bij centraal station. Lekker comfortabel zo…

Ik had een maskertje opgedaan, deze komt uit Duitsland. Ik heb deze volgens mij al meer dan een jaar oeps…

Deze week kwamen 2 brieven binnen: zorgverzekering en over zorgtoeslagen en andere toeslagen aanvragen. Wat een feest om alles uit te zoeken..

I love Ebay, dat is je vast niet ontgaan. Ik heb deze 2 horloges besteld, voor 2 euro zijn het echte musthaves. Ik ben van plan om nog een paar te bestellen!

photo diary week 8-6

Vrijdag ochtend regende het als een malle, dan ben je gedwongen om een paraplu mee te nemen. Ik had mijn mooie gele paraplu van de Ikea mee. Uiteindelijk heeft het de hele dag niet meer geregend en geïrriteerd liep ik rond met mijn paraplu, seriously!?!?!??!

Zaterdag, ik moest weer een hele dag meedraaien. Dit is mijn 2e weekend dat echt aan het werk ben. Twee woordjes beschrijven mijn hele zaterdag.

Nog meer verveling…ik heb gewoon 3 artikelen getikt terwijl ik aan het werk ben.

De zaak afsluiten maakt mij echt gelukkig!!

photo diary weke 8-7

Zondag gingen we eerst naar Oriental, bij Duivendrecht tegenover de Makro, ik ben er heel lang niet meer geweest. Het is echt mooi geworden en ik hou van buitenlandse producten!

Worst nightmare van ieder meisje met lange nagels….!!

Als avondeten at ik mc donalds, heel lang niet meer gegeten. Ik keek de film 12 years a slave, veel goede dingen over gehoord dus dat wekte mijn interesse.

Ik besloot om even een kijkje te nemen voor mijn zorgverzekering, om gewoon eventjes te kijken welke tandartsen in mijn buurt zijn stuitte ik op deze…eh…?

Dat was mijn week, ik heb inmiddels al vakantie. How about you?

x dana

You may also like

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *