wordpress Photo diary #52 | Universe of Dana

Photo diary #52

photo diary week 52-1
bron: weheartit

Dit artikel moest eigenlijk gister online komen, vreemd genoeg was hij helemaal verdwenen van mijn wordpress en de foto’s waren ook weg uit wordpress. Maar inmiddels is het vandaag de allerlaatste dag van 2013, het lijkt eerder op een normalen dag waar iedereen het leuk vind om met bommen te gooien in plaats van wat siervuurwerk. Dit is ook de laatste photo diary van dit jaar. Check it out!

photo diary week 52-2

Per ongeluk gebeurde dit in mijn jaszak, gelukkig was hij niet voor lang geblokkeerd geweest anders was ik wel aan het janken!

Lang leve Chinese supermarkten, ze verkopen daar cream soda! Misschien maar een keer op pad met mijn camera als ik die bij elkaar heb gespaard, trip naar Nieuwmarkt?

Mijn fancy lijstje met voornemens voor 2014 staat inmiddels online, alle punten zijn gewoon haalbaar!

Op eerste en tweede kerstdag had ik rode nagels en matching met de RiRi Woo lipstick.

photo diary week 52-3

De laatste selfie van 2013, ik maak vrij weinig selfies dus hier is er 1.

Ik kreeg 1 dag voor kerst een ebay pakketje binnen, ik had een blouse besteld van 7,50 die zogenaamd van de zara was met een scheve prijskaartje, ik heb er wel om moeten lachen!

Op eerste kerstdag gingen wij uiteten bij mijn favoriete sushi tent, Shabu Shabu bij de Albert cuyp, maar dit was ervoor..

Toen we daar aankwamen stierf ik bijna van de honger, maar we kregen een glaasje bubbles en de sushi erbij en de avond was compleet op de ruzie na die plaats vond bij de tafel naast ons.

photo diary week 52-4

Top dessert ook nog erbij, ik was happy hoor!

We kregen als laatst nog een cadeautje mee, dat poppetje gaven ze aan mijn vader, ik heb hem maar overgenomen…De roos is een zeepje, super leuk maar ik heb hem gewoon in een vaasje gestopt naast mijn witte neppe roos.

Dit was mijn andere blouse van ebay, dat ook ongeveer 7,50 kostte met een vreemde prijskaartje..hahaha

Ik besloot om mijn stash uit te ruimen, pittige klus en ik ben nu nog steeds niet klaar, ik heb besloten om een groot deel van mijn nagellak weg te doen, alleen nog uit sorteren welke allemaal, dat gaat nog een hele tijd duren. Alles komt op de blogsale te staan next year of course.

photo diary week 52-5

Tweede kerstdag, voordat ik naar mijn tante vertrok at ik nog even ontbijt om 16:00.

Ook bij mijn tante kregen we een glaasje bubbels met lekker eten, top!

Mijn nicht en tante hadden macarons gemaakt, alleen nooit afgemaakt dus heb ik samen met mijn nicht de macarons afgemaakt. Ze waren heerlijk!

Er was ook een lief hondje, was wel een mooi hondje.

photo diary week 52-6

Feestdagen zijn om, tijd om even bij te komen met een kop koffie, met slagroom en marshmallows, I like!

Horoscoop van zaterdag, relatieproblemen? Geen spraken van want ik ben nog altijd happy single en ’t laatste zinnetje heeft wel wat.

Horoscoop van zondag, geen idee wat ze met dat hele eerste stuk bedoelen, but okay. Laatste zinnetje is al helemaal raar, wat zouden ze hier in godsnaam mee bedoelen!?

Laatste starbucks van 2013, de feestdagen specials gaan weer eruit, ik wou eerst een toffee nut latte, hadden ze die niet meer, maar wel speculaas. Ik nam voor de verandering een speculaas, nog een favoriet erbij!

Dit was mijn laatste week van het jaar, als je benieuwd was wat mijn sterrenbeeld is: ik ben een stier. Was weer een jaartje vol leuke gebeurtenissen, er zijn ook mindere. F*ck them!

Hoe was jouw laatste week? Tell me!

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *