wordpress Photo diary #27 | Universe of Dana

Photo diary #27

photo diary 27-1
BRON: WEHEARTIT

Er is weer een week voorbij gevlogen, al was ik nauwelijks thuis, weinig mijn bed gezien en als toppunt van de week was ik in Antwerpen en Brussel!

 Processed with Moldiv

Mijn maandagavond was onwijs leuk en ik kwam veel later thuis maar er moest nog 1 klus worden geklaard: boeken zoeken en de lijst uitprinten maar onze printer thuis echt een klote ding…voor de volgende dag….

Voordat ik mijn boeken ging terug brengen ging ik eerst een Frappucino crumble cookie halen omdat ik toch een volle spaarkaart had, jummmmm

Dinsdag na het boeken terugbrengen moest ik gelijk door naar mijn ouders omdat er een drukke festival aan de gang was en altijd na afloop is het druk daar, maar voordat de drukte begon een ijsje eten!

Na 4 uren slapen moest ik weer vroeg op om woensdag naar Leuven te gaan, erg denderend was het niet want ik was met oudjes en het schoot gewoon niet op. Hier was ik bij Hazeldonk bij de grens voor een tussenstop.

Processed with Moldiv

Juuummmm, een lekker ijsje in Leuven met kinderbueno en mokka, ik kreeg een stuk kinderbueno bij maar dat was wel echt de meest taaie stukje bueno dat ik ooit heb gegeten…

Ik kwam thuis en mijn moleskine was ook al binnen!

In Leuven stond ik eventjes in de zon, hierdoor werden mijn voeten nog erger gekleurd waardoor het verschil nog erger wordt..

Ik besloot om mijn haar bij te knippen.

Processed with Moldiv

Doei 2-3 centimeter van mijn haar, het zag er wat beter uit zo.

In de avond twijfelde of ik een lange broek of dit shortje aan deed om naar Walibi te gaan donderdag, uiteindelijk heb ik dat shortje aangedaan, totaal geen spijt van gehad!!

Hier zaten we in een attractie, uberblije hoofden!

Processed with Moldiv

Fotootje bij de fontein!

We zaten hier in de attractie vast vanwege een technische storing, gelukkig duurde het niet zo lang en ik was flink nat geworden maar ondertussen was ik al opgedroogd.

Na Walibi ging ik mijn H&M en Bershka bestelling ophalen. Bershka had zo’n grote tas waarmee je spullen kon retouren, hij was minstens een meter lang!

Eindelijk hadden we een leuke foto na de tweede keer in de goliath!

Processed with Moldiv

Vrijdagochtend ging ik richting Breukelen en vanuit daar naar Antwerpen, dit was onze hotelkamer, het hotel was te doen! Ik heb aardig veel geshopt, een shoplog komt eraan, I promise.

Zaterdag hadden we de hele dag doorgebracht in Brussel, we waren een beetje verdwaald dus we hadden het aan de politie gevraagd waar de manneke pis was.

Op de terugweg gingen we een wafel halen, bij mij zat er nutella er tussen, ik vond het een onwijs leuke tentje! Hij heet: The Waffle Factory.

Toen we de grote winkels af waren gegaan, liepen we zijstraatjes in en er was zo’n leuke kinderwinkel!

Processed with Moldiv

Na het vele lopen waren we eigenlijk wel klaar en moe, dus we gingen in het winkelcentrum zitten en gingen wat eten of drinken. Ik bestelde de Belgische smoothie, onwijs lekker! Alleen ze spreken daar alleen maar Frans of slecht Engels, daarna kon ik niet pinnen met mijn Nederlandse pasje, al begon de medewerker wel over voetbal dat Oranje zaterdagavond speelde!

Zo keek ik voetbal, ik had het koud dus ik lag in bed onder de dekens!

Na de 90 minuten was er nog steeds niet gescoord en wij 2 waren de wedstrijd al aardig zat!!

Ons laatste ontbijtje daar! Ze hadden mini koffiebroodjes, chocoladebroodjes en croissantjes, zoooo cute!

photo diary 27-8

Op zondag vroeg in de middag was ik thuis gekomen en ineens vielen de lammelen van mijn ouders naar beneden, uh….

In de avond ging ik naar mijn oma om ijs te halen, voor haar deur is een duif aan het broeden in haar plantenbak! Er liggen 2 kleine eitjes.

Toen ik gelijk thuis was had ik een ijsje gegeten, een zelfgemaakt durianijs!

Deze keer kwam hij wat later op de dag online omdat ik ontzettend moe was en uiteindelijk 12 uur heb geslapen om weer te kunnen functioneren, ik voel me net een oma! Voor deze week staan er ook weer leuke dingen op de planning staan zoals naar Assen, Groningen en Utrecht op 1 dag want ik heb een tienertoer van 3 dagen kan je dan onbeperkt treinen.

Wat wordt het leukste moment van jouw week?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *