Photo diary #26

photo diary 26-1BRON: WEHEARTIT

Er is alweer een week verstreken, inmiddels heb ik al aardig wat blog ideeën, alleen nog uitvoeren maar daar ben ik nog niet aan toe gekomen. Zo was ik begin van de week herstellende van rampzalige pijn in mijn rechter onderarm door het tennissen. Ik deed nog wat andere dingen en ineens was het alweer zondag!

Processed with MoldivMaandag speelde Nederland, ik kijk normaal geen voetbal maar mijn moeder wou per se de wedstrijd kijken dat mijn laptop werd gekaapt.

Ik ga letterlijk bijna elke dag langs Arena, dit was serieus de rij voor One Direction, jonge…..

Deze geurbuiltjes van Zwitsal heb ik eindelijk gekocht, wat ruiken ze zalig, mijn hele klerenkast ruikt ernaar!

Woensdagavond was mijn zusje haar musical in de aula van mijn middelbare school. Erg leuk en heel Amsterdams! Zo hebben we heel vaak ”Aan de Amsterdamse grachten” gezongen!

Processed with MoldivWoensdagavond na de musical heb ik even mijn bed opgeruimd die bezaaid was met kleding en natuurlijk een outfit uitgezocht voor diploma-uitreiking wat ik bijna vergeten was. Before and after!

Wij alle 4 hebben onze havo diploma in the pocket!

Na de diploma-uitreiking ging ik sushi eten met mijn beste vriendinnetje!

Processed with MoldivIk kreeg een bosje bloemen van mijn mama, onwijs mooie bloemen! Dol op de roze rozen en lelies erin!

Al een paar dagen had ik struggles met dit shortje van de Hunkemoller, een XS zat als een onderbroek en S was aan de grote kant, uiteindelijk heb ik hem omgeruild voor een S omdat de XS echt niet kon!

Mijn Toms sandaaltjes kwamen binnen, een dag na het bestellen zag ik dat ze in de sale waren, dus ik heb gelijk die in de sale gehaald en deze stuur ik dan gewoon terug! Ze zitten in ieder geval als gegoten!

Ik liet een doperwt in mijn laptop vallen, verdomme ding ook…

Processed with MoldivOehhlalalaa Reeses, zo lekker!

Lekker door met zoetigheid, ik genoot van mijn magnum almond.

Deze selfie is eigenlijk zomaar en het feit dat 1 van mijn zusjes daar zo onschuldig op kijkt terwijl ze eigenlijk aan het bekvechten was met mijn andere zusje……

Zondag ging ik weer tennissen, check die wolken joh! Hopelijk heb ik deze week minder last van mijn arm door het tennissen want vorig week kon ik de eerste 3 dagen niks.

Voor deze week staat er heel veel op de planning maandag tot en met vrijdag staat vol gepland en vrijdag vertrek ik naar Antwerpen voor een weekendje! Dus ik hoop deze week heel snel wat leuke leesvoer online te kunnen zetten. Ik ga echt mijn best doen om dinsdag vroeg op te staan voordat ik mijn boeken moet inleveren en dan lekker veel schrijven en fotograferen.

Wat is jouw favoriete magnum?

 x dana

You may also like

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge