wordpress Photo diary #17 | Universe of Dana

Photo diary #17

photo diary 17-1
BRON: WEHEARTIT

Ik leef weer, afgelopen week was het aardig rustig op de blog, ik was meer weg dan dat ik thuis was! Ondanks dat was het wel een top week! Zo werd ik 18 en heb ik een nieuwe baan bij de Forever21 en lekker gefeest op koningsdag! Wees gewaarschuwd: HEEL VEEL ETEN!

Processed with Moldiv

Maandag begon ik mijn dag met tosti’s en tevens de dag dat ik werd gebeld om op sollicitatiegesprek te komen op dinsdag.

Pas maandag begon ik met schrijven van dat hele mentor gebeuren, uitstellen is zo mijn ding.

Ik was mijn sleutels vergeten dus ik bleef voor een paar uur bij mijn oma, vind ik helemaal niet erg want het is altijd gezellig bovendien had ze durian ijs!!

Dinsdag had ik eerst sollicitatiegesprek, ik was zo zenuwachtig omdat het mijn eerste ever is. Bij mijn vorige baantje heb ik nooit een sollicitatiegesprek gehad en was ik gelijk aangenomen. Dit was een groepssollicitatiegesprek en ik was de jongste van de groep. De meeste mensen waren boven de 20 en hadden allerlei functies gehad wat echt meer was dan een verkoopmedewerkster. In de eerste ronde moesten er een aantal vertrekken en in de 2e ronde hoorde je of je was aangenomen of niet. YES MADAM ALS JONGE BROEKIE HEEFT HET TOT EEN BAANTJE GESCHOPT!!!! Nu terug naar de foto, ik ging daarna naar school en nadat hele mentor gebeuren ging ik met vriendinnen wat drinken bij een cafeetje over de brug.

Processed with Moldiv

Deze week heb ik nog nooit zoveel gegeten achter elkaar. Mijn zusje is op 22 april jarig en ik de 24e. Dus hier hadden we taart op mijn zusje haar verjaardag, de eeuwige slagroomtaart.

Examenstunt, er werd ook nog met dat gekleurde poeder gegooid. Ik was er pas om 14:30 en alles vond er voor al plaats maar ik had geen zin om helemaal besmeurd met het ov terug te gaan en bovendien ging ik mee naar de Bijenkorf en Intertoys dus het zou echt awkward zijn…

In de avond ging ik uiteten bij restaurant Vandaag in Utrecht, het blijft altijd leuk om daar te eten en er was een leuke jongen, haha..

Crème brûlée is hemels daar….

Processed with Moldiv

Ik was weer bij oma, weer een lekker durian ijsje. Overigens ben ik 1 van de weinige in de familie die het eet ;D

Mijn contract werd opgestuurd dus ik ging alles uitprinten. Ineens printte mijn printer dit uit…WAT IS DAT!?

24 APRIL MIJN VERJAARDAAAAHAAAG! Ik begon mijn dag met een ijsje van mijn favoriete ijssalon met vriendinnen!

Na het ijsje ging ik verder de stad in, eerst langs Forever21 om mijn contract te tekenen en daarna ging ik met een vriend naar Vapiano uiteten, jonge die rij…mijn maag stierf er bijna af!

Processed with Moldiv

De dag na mijn verjaardag ging ik met mijn oude collega’s lunchen bij mijn favoriete sushi tent, Shabu Shabu en we hebben over van alles gekletst en gegeten, het was echt gezellig!

Daarna liepen we richting mijn favoriete ijszaak again want mijn beste vriendinnetje en ik zijn echt dol op de ijs van Venetie!

Zaterdag was koningsdag! Ik ging naar Kingsland, onwijs gezellig en met een heel random mensen gepraat. Wat echt minder was dat je voor alles zo lang in de rij moest staan dus de volgende keer minder kaarten verkopen joh!

Op het laatste moment voor vertrek vond ik nog 1 oranje ding in mijn kast. Ik heb maar 1 ding en het is ook de meest gekreukelde item in mijn kast…

photo diary 17-6

We gingen op de foto met 2 bananen, bananakings!

In mijn broekzak vond ik nog een halve muntje terug.

Ik heb een onwijs leuke week gehad, heel veel gelachen! Van alle vriendjes en vriendinnetjes waarmee ik mijn verjaardag heb gevierd heb ik onwijs leuke cadeautjes gekregen! Ik gok erop dat ik ineens 30 kilo ben aangekomen van al dat eten dus weer tijd voor de sportschool. Bovendien begin ik vandaag met werken en vooral schoolboeken erbij pakken omdat de examens over 2 weken zijn!! Zondag was ik gewoon een wandelende slaapkop, even bijtanken van de hele week. Deze week ga ik weer hard aan de bak met bloggen, school en alle 2000 bloglovin’ artikelen lezen!

Hoe was jouw koningsdag?

x dana

You may also like

2 comments

  1. het was een leuke week zo te zien! Met veel lekker eten ;P.
    Mijn Koningsdag was in Groningen met mijn vader. Maaruuuh Volgend jaar maar met vriendinnen haha.
    ik heb zo’n zin in zaterdag hee! Zie ik je weer na 4 maandjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *