wordpress photo diary #14 | Universe of Dana

photo diary #14

photo diary 14-1
bron: weheartit

Over afgelopen week heb ik een raar gevoel, ik heb gewoon geen woorden hoe ik het moet omschrijven. Voor mijn gevoel is het ook veel sneller gegaan. Misschien is het omdat er zoveel is gebeurd dat alles vreemd voelt. In ieder geval heb ik aardig wat foto’s geschoten en ook een paar babyfoto’s zitten er tussen!

photo diary 14-2

Maandag was ik ziek, dinsdag heb ik kennelijk geen foto’s geschoten. Dus het begint vanaf woensdag waar ik te laat kwam voor wiskunde, AGAIN!

Na school ging ik naar de Trekpleister om de heerlijke Lolita Lempicka te scoren van 100ML voor 30 euro terwijl deze normaal boven de 90 euro kost!

Mijn opa had deze foto nog van mij en hem, ik heb exact dezelfde thuis maar dan helemaal vergroot en ik had mijn capuchon op en mijn opa hield mij vast. Precies dezelfde plek en rugzak!

Donderdag was de begrafenis, ik heb zelf maar 1 foto geschoten en dit was het, laatste eerbetoon aan hem, langs zijn huis waar hij woonde. De begrafenis was mooi, dat was dan de allerlaatste keer dat ik hem fysiek zag. Het was een lange dag maar het is een tijd van komen en gaan. Ik heb onzettend veel respect voor de kistdragers, de 4 mannen waren best jong en dan al zo’n beroep. Elke keer weer verdrietige mensen zien en dat soort dingen. Ik zou gewoon keihard janken. Maar goed, deze mannen hebben mijn opa naar zijn laatste rustplaats gebracht, Love you opa <3

photo diary 14-3

Vrijdag was de kaartverkoop van Ed Sheeran, daar was vrij vroeg al een wachtrij.

GOT THE TICKETS!

Op dit kastje doe ik mijn haar, gezichtsverzorging en een deel van mijn make up. Hier liggen ook al mijn sieraden en allerlei smeersels. Nu is het gewoon 1 grote bende….

Niet dat mijn bed er veel beter uit zag, inmiddels in mijn bed al opgeruimd.

photo diary 14-4

Ik at een bakje granaatappel pitjes, ik heb ze echt lang niet meer gegeten terwijl ik ze echt lekker vindt.

Ik zag een opvallende naam tussen de beschikbare wifi netwerken staan ”AIVD Afluisterbus 2”. Ik kon er wel om lachen 🙂

Een mini banaan uit Suriname, dat zijn echte rot banaantjes, je kon ze zo moeilijk pellen en binnen 2 happen waren ze op.

Zaterdag was de kaartverkoop van John Mayer, hier was de wachtrij echt heel kort en pas laat. Ik deed mijn klokje open zodat ik precies om 10 uur de pagina kon refreshen.

photo diary 14-5

De lekkerste bananenchips komt uit Suriname!

Weer een bakje granaatappel pitjes, ik hou echt van ze.

Na de kaartverkoop van John Mayer ging ik aardrijkskunde leren, ik ga een SE herkansen waar ik een 4,9 voor had, oeps..

Mijn nagel brak af tijdens het werken, fml.

photo diary 14-6

Het was rustig op werk dus ging ik maar aardrijkskunde leren, dat was behoorlijk saai zoals je ziet…

Daarna brak mijn nagel van mijn duim, again fml.

Ik hou echt van groothandels, mijn vader had een hele bak vanille ijs gekocht, helloooo!

Het was weer tijd voor een nieuwe bureau achtergrond van mijn laptop, ik koos voor deze uber vrolijke shiba inu hond. Elke keer wanneer ik mijn laptop open doe zie ik hem ;D

photo diary 14-7

Op zondag ging ik dimsummen met bijna de hele familie, mijn neefje uit Suriname zat bij ons in de auto op weg naar Sea Palace!

Ik heb 2-3 jaar niet meer gedimsumt, maar zo ziet dat er dus uit. Ik was ontzettend snel vol en dan had ik geen eens ontbijt gegeten.

Na de lunch besloten we gewoon naar Nemo te gaan omdat het museumweekend is, bovenop het dak hebben we wat familie foto’s geschoten. Het voelde echt vreemd want opa was er niet.

Na Nemo ging een groot deel van de familie door naar oma’s huis. We bekeken oude foto’s en dit was mijn vader in 1975….we hebben echt gelachen om de foto’s!

photo diary 14-8

Dit was ik met mijn opa op de bruiloft van mijn jongste oom. Ik was toen bruidsmeisje.

Tijdens het bekijken van de foto’s at ik verse papaya’s uit Suriname. Dat is zo lekker gewoon! Hoe komt het dat ik zoveel dingen uit Suriname heb: 1 van mijn ooms woont nu daar en ze vliegen regelmatig naar Nederland met allerlei voedsel en vers fruit wat in Nederland niet bestaat/ moeilijk te verkrijgbaar is.

Deze foto was vreemd, heel vreemd. Dit ben ik namelijk niet terwijl heel veel mensen dachten van wel. Het is mijn halfzus waarmee ik geen contact heb en mijn vader ook niet. Wel weet ze van mijn bestaan af.

Als laatste vond ik deze foto wel erg tof! Mijn oma ging gewoon parachute springen! Ik vond heel veel mooie foto’s en reisfoto’s. Nu weet ik waar ik mijn reislust vandaan hebt!

Dit was mijn week, het voelt als nog vreemd en ook dat van mijn opa. Ik heb wel een paar tranen gelaten toen ik dat stukje over mijn opa schreef met die rouwauto. Het is nou eenmaal zo maar er zijn ook leuke dingen om naar uit te kijken! Nu moet ik dus even 2 SE’s herkansen en dan is het zo goed als over mijn schooljaar!!

Hoe was jouw week?

x dana

You may also like

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *