wordpress Photo diary #119 | Universe of Dana

Photo diary #119

Photo by Evan Wise on Unsplash

Er zijn alweer 2 weken voorbij gevlogen en zijn we inmiddels december ingerold. De afgelopen twee weken waren lekker hectisch, ik heb van het ene naar het andere moeten rennen. Daarnaast viel Black Friday en Cyber Monday ook erin en als klapper boekte ik een vliegticket naar…..

Week: 20-26 november

Wie vergat haar paraplu mee te nemen…?

Dinsdag middag ging ik naar een beurs met allerlei (buitenlandse) universiteiten. Ik heb al besloten dat ik niet verder masters wil doen, want ik werd echt ellendig van al die vakken etc.

In de avond had mijn moeder lekker een kerrie aardappel-prei schotel gemaakt, dat maakte mijn dag weer goed!

Woensdag ochtend gaf ik eerst voorlichting op mijn oude middelbare school. Was erg leuk om weer even terug te zijn.

Een aantal uur later rende ik door naar mijn huidige school, nog meer ellende voor school komt eraan. Het was namelijk een info sessie over scriptie.

Donderdag ochtend had ik niet zo’n soepele start, want mijn laptop moest zo nodig updaten…

Later die dag had ik een bespreking met mijn Franse coach, er lag overal koekjes. Het leek eerder op een theekransje.

Ik vond een jas erg mooi van French Connection bij TK Maxx. Totdat ik thuis kwam en hem zag liggen op mijn bed. Thank you mom<3

Jajajajaaa, het was black friday! Tot mijn grote verbazing was de Go Pro hero 5 in de aanbieding. Dat stond heel erg hoog op mijn lijstje. Dus ik heb hem besteld met Airmiles korting, wat resulteerde in een bedrag van 232,50 in plaats van 420(wat eerst de prijs was).

Zaterdag moest ik werken in Alphen a/d Rijn, het was koud en soms viel er regen en dan krijg je dus zo’n kop.

Diezelfde avond had ik mijn Go Pro al binnen, meest blije kind was ik!

Ik was erg moe, dus ik ging uiteindelijk in bed liggen met Netflix en keek Homeland af.

Week: 27 november – 3 december

Maandag gingen we heel spontaan bij mijn oma eten met de hele familie. Uiteraard kon ik de sponge cake niet laten liggen.

Op woensdag had ik afgesproken met een goeie vriendin, haar heb ik zo lang niet gezien. Dus gingen we lekker pasta eten!

Mijn ov-chipkaart begint nu af te brokkelen, dat glans laagje is inmiddels eraf. Alleen nu begint de achterkant ook los te laten…

Deze weken zijn zo hectisch, mijn to do lijsten ontploffen allemaal op elk gebied. HELP.

Soms maakt mijn vader frappante opmerkingen, wat resulteert in zo’n blik van mij. Deze keer was het: Turkije ligt naast China…

Ik ging mijn stash een beetje door, op zoek naar wat ik allemaal ga dragen voor de december lipstick challenge. Nou moet ik eerlijk toegeven, echt gevarieerd is mijn stash niet..

Vrijdag werkte ik eerst thuis, daarna ging ik pas door naar kantoor wat vrij aan de late kant was.

In het weekend moest ik werken en lag ik in bed omdat ik mij niet zo lekker voelde. Dus ik sloot het af met een maskertje.

Dat was de photo diary voor deze keer. Ik vlieg naar Hong Kong, van 27 december tot en met 2 januari. Mijn nicht gaat 29 december trouwen namelijk. Maar eerst moet er nu heel veel worden gedaan aan school en stage. Eigenlijk wil ik nu gewoon een winterslaap houden.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *