wordpress Photo diary #10 | Universe of Dana

Photo diary #10

photo diary week 10-1
bron: weheartit

Dat was dus de eerste week na de vakantie, ik moest weer erin komen. Deze week was aardig pittig doordat de SE-week steeds dichterbij kwam en vandaag begin ik met het vak Engels. Ondanks alle drukte heb ik veel foto’s gemaakt om de photo diary te vullen!

photo diary week 10-2

Maandagochtend pakte ik mijn oude werkshirt, het nieuwe filiaal is geopend waar mijn oude collega’s naar toe zijn verhuisd. Dus ik bracht gelijk mijn oude shirt terug.

Op de Albert Cuyp haalde ik eerst een broodje gezond bij Bakker Bart en daarna ging ik door naar het Damrak waar ik Starbucks had gehaald. Fouter kan je mijn naam niet schrijven toch??? Daarna liep ik door naar Intertoys die nu ook op het Damrak stond.

Ik zag dit…eerst gedachte: SERIOUSLY… een simpele zwarte tui voor 245 euro…vervolgens bij de Asos 22,47 euro…oordeel maar zelf.

Geschiedenis samenvatten, wat een schijt vak.

photo diary week 10-3

 

Selfie met kroepuk.

Maandagavond besloot ik deze maskers uit te proberen die ik had gekocht in Hong Kong, ik vond hem wel fijn.

Dinsdag op school zaten we in een computer lokaal. De servers lagen plat dus de computers liepen vaker vast dan dat ze wel werkte…

Ik genoot weer van een broodje ossenworst.

photo diary week 10-4

Wat wij doen tijdens Nederlands…

Dinsdag na school ging ik eerst naar Action en dan door naar huis om te leren met relaxing muziek.

Ik heb weer een hoop snelhechters, L hoezen en die gele brede notitieblaadjes ingeslagen. Afgelopen 2 jaar heb ik een hoop snelhechters doorheen gejaagd, like wow!

Meanwhile op het MLA…zitten op de grond omdat er geen banken zijn.

photo diary week 10-5

Op woensdag ging ik naar mijn oma, daar wordt altijd het best gekookt! Mijn oom uit Suriname was die dag aangekomen in Nederland.

Mijn lieve 5 jarige nichtje die meestal lief is, maar die avond had zij mij echt gemarteld..Ohja, zij wou die panda erop hebben…

Woensdagavond nadat ik thuis kwam moest ik nog de documenten voor het betoog maken, omdat ik die donderdag moest inleveren.

Onze printer besloot raar te doen -.-‘

photo diary week 10-6

Dat was het oude mavo gebouw, waar ik 4 jaar heb gezeten en dat was ook de leukste tijd van mijn middelbare school. Inmiddels is die deelschool verhuisd naar een groter pand.

Ik moest nog een wiskunde toets inhalen, ik heb hem verkloot. Dus daarna ging ik met Chloe naar de Mc Donalds, like like like.

We kregen een rooster toegestuurd voor mondeling Gym, ja serieus..Overigens ben ik niet blij met mijn tijd.

Verveling tijdens het leren.

photo diary week 10-7

Op vrijdag was ik mijn oplader vergeten, worst nightmare ever!! Gelukkig ging ik eerder naar huis dan dat ik dacht, hallelujaaaah!

Ik deed weer een masker op, deze keer 1 met citroenen.

Zaterdag moest ik weer aan de bak in het restaurant. Tot mijn grote ergenis moest ik vis ophalen bij de visboer. Ik heb dat hele stuk met een enorm zuur hoofd gelopen.

Weer geschiedenis leren, ik word gek.

photo diary week 10-8

Af en toe kijk je de folders door en denk je…juist…

Het was 3:21 s’nachts, ik werd ineens opgebeld door mijn opa. Hij ligt in het AMC, al een hele poos kwakkelt hij met zijn gezondheid. Dus vandaar dat ik vaak een beetje sip ben. Ik sliep net een uurtje, ineens hoor ik mijn telefoon gaan. Ik had een wekker gezet, maar zo snel vliegen die uren slaap niet voorbij en het is niet hetzelfde geluid als mijn wekker. Ik opnemen, schrok me echt rot en heb direct mijn telefoon gegeven aan mijn vader.

Op zondag ging ik weer naar de Aziatische supermarkt, super leuk is het daar. Misschien ga ik wel zelf een keertje langs en dan een shoplog aan buitenlandse producten?

Zondagavond besloot ik mijn haar te gaan verven door deze 2 kleuren te mengen, ze zijn van de Big Bazar.

Dat was deze week, dat van mijn opa speelt al meer dan een maand, vandaar dat ik ineens vaker ben met familie en vaker in het ziekenhuis te vinden ben. Afgelopen tijd heb ik er niks over los gelaten, maar ooit moet het ervan komen. Dus als je mij een keer sip aantref dan weet je het.

Ik ga deze week knallen met mijn SE-week! Wat gaan jullie doen?

 x dana

You may also like

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *