wordpress Opgemaakt #8 - September & Oktober | Universe of Dana

Opgemaakt #8 – September & Oktober

opgemaakt-8-1

Volgens mij wordt elke ”opgemaakt” artikel steeds groter. Voor mijn gevoel heb ik afgelopen 2 maanden het meest opgemaakt van alle maanden. Er ging van alles en nog wat er door heen. Daarnaast was er ook nog een hoop van voor de zomervakantie die nog op moest. Uiteraard zit er favorieten bij maar ook producten die ik nooit meer zal aanschaffen!

opgemaakt-8-2

Deze 4 producten waarvan 2 dezelfde zou ik zeker opnieuw kopen and I did! De serum van ELF vond ik erg fijn, alleen de verpakking vond ik een beetje cheap aanvoelen. De gezichtsscrub van de Hema is mijn ultmate favoriet alleen deze bestaat niet meer en de nieuwe formule bevalt mij totaal niet. Op zoek naar een fijne scrub dus! Dit is mijn ultimate favoriet: Odorex extra dry lotion, ik heb er veel van versleten sinds ik heb hem heb ontdekt. Dit goedje laat je niet stinken van zweet en ik heb het in allerlei omstandigheden geprobeerd. Inmiddels heb ik er weer een paar ingeslagen en deze week is ie bij de Kruidvat geloof ik in de aanbieding 1+1.

opgemaakt-8-3

De Nivea douche mousse kreeg ik bij mijn Kruidvat cadeaus. Ik was er heel benieuwd naar en het beviel mij goed. Hij ging prima lang mee. Als ik mijn voorraad aan douchegels heb opgemaakt zal ik deze nog een keer aanschaffen. De etos nagellak remover potje heb ik inmiddels ook al ingeslagen bij een 2+2 actie. Een flesje desinfectie handgel ging ook op, hij ging echt verrassend lang mee. Hiervan heb ik ook al een nieuwe van. De douchegel van Balea ruikt goddelijk en kostte geen drol. Jammer genoeg is deze niet meer te koop. Als laatste nog een gezichtsreiniger van een Japans merk, ik vond hem erg fijn. Dus afgelopen zomervakantie heb ik nog 2 tubes gekocht in Hong Kong.

opgemaakt-8-4

Al deze producten zou ik niet opnieuw aanschaffen! De tonic van Nivea bevat teveel alcohol waardoor hij erg prikte en mijn huid uitdroogde. De body sorbet van The Body Shop heeft een rare substantie die bij het smeren niet samen wou smelten met mijn huid of iets dergelijks. Heel vreemd was dat, de geur was wel echt lekker. Een scrub van de Hema, ik vond de textuur fijn alleen de geur rook naar wc verfrisser. De Traeclemoon blueberry memories beviel mij niet helemaal, de geur vond ik toch niet zo lekker, smeerde raar uit en dat pomp systeem is afgrijselijk. De handcreme van Essence vond ik niet heel bijzonder.

Dat gouden luchtje van de H&M rook best okay, maar ik heb andere geuren die ik lekkerder vind ruiken. Helemaal boven zie je een lip en oog duo, aan de ene kant een lipgloss en de andere kant een mascara. Ik hou niet van lipgloss en uiteindelijk na een paar keer gebruik vond ik de mascara niet zo fijn en was ie op. De waterproof mascara van Manhattan was een ramp mascara, je kreeg er alleen maar klontjes van. Als laatste een testertje van Givenchy, de geur is niet helemaal mijn ding.

opgemaakt-8-5

Ik maakte veel meer maskertjes op maar de verpakking kon ik niet bewaren, van deze 3 wel! Ik vond ze echt fijn en zou ze zeker opnieuw kopen.

opgemaakt-8-6

De minst bijzonder items van deze opgemaakt artikel zijn wattenschijfjes. Ik maakte 2 rollen op van Albert Heijn huismerk en 1 van Etos huismerk. Ik vind beide fijn, die van de Etos zijn net wat voordeliger. Tijdens hun 2+2 actie heb ik een flinke hoeveelheid ingeslagen aangezien ze hier in huis er doorheen vliegen.

Dat was het voor deze keer, de volgende editie verschijnt begin januari! Wat vliegt de tijd voorbij he?! Ik denk dat de komende tijd iets minder wordt opgemaakt omdat ik net alles nieuw heb geopend.

x dana

You may also like

9 comments

  1. Ha, eindelijk iemand die net zoveel opmaakt in een maand (in jouw geval twee maanden) als ik, hihihi! De Nivea showermousse moet ik nog steeds eens een keer proberen, ik hoor er veel goede verhalen over. De maskertjes zien er super lekker uit, vooral die met Shea Butter en Cupuacu lijkt me heerlijk!

  2. Woooohhh wat veel joh, haha! Ik zie er ook een paar favorieten van mij tussen zitten, de Balea douchegel en maskertjes bijvoorbeeld 🙂 Ben het met je eens over de Hema scrub, niet lekker.

  3. Wat heb je veel opgemaakt! Had je veel restjes liggen? haha. Die Nivea douche producten vind ik ook heel fijn. Schuimt heerlijk en je doet er inderdaad ook nog lang mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *