wordpress Opgemaakt #6 mei & juni | Universe of Dana

Opgemaakt #6 mei & juni

opgemaakt 6-1

Afgelopen twee maanden heb ik weer veel opgemaakt. Deze keer is het echt een mengelmoes aan producten. Wel wat mij opviel is de hoeveelheid eau de toilettes die zijn opgemaakt.

opgemaakt 6-2

Dit zijn de producten die ik allemaal niet opnieuw zou kopen. De gezichtsreiniger vond ik te ruw en kwam uit het buitenland. De deodorant gaf witte vlekken en deze stonk naar wc verfrisser. BAH. De scrub van Action was slecht, gewoon slecht.

The Body Shop bodylotion met mijn favoriete geur Glazed Apple was een disaster, er zat zoveel glitter, leek wel of ik full body highligher had. De shampoo en conditioner van Garnier deden niet zoveel voor mijn haar, maar rook wel lekker, jammer! Als laatste een geurtje van Mexx, vrij oud eigenlijk. Die bleef heel lang staan tussen mijn geurtjes omdat ik niet zo dol op de geur ben.

opgemaakt 6-3

Al deze producten heb/zal ik vaker gekocht/kopen. De douchgels van The Body Shop zijn altijd goed! Dat maskert van Andrelon heb ik ook al een paar keer gebruikt. Daarnaast is de Hema scrub al jaren een favoriet van mij. De Nivea creme is gewoon fijn in gebruik, de formaat is ideaal voor op reis. Als laatste een fijne handcreme van Rituals.

opgemaakt 6-4

Ik zag hier dat ik een foutje heb gemaakt. Dit is dus een mix van producten die ik wel en niet opnieuw zou kopen. De wattenschijfjes zou ik sowieso opnieuw kopen. Bepanthen moet ik wel opnieuw kopen voor mijn tattoo, inmiddels heb ik een 100ml gekocht ipv de 30ml op de foto.

De luchtjes van de H&M en Essence zijn fijn maar de geur blijft niet heel lang hangen. De Gucci bodylotion rook echt lekker maar het gaf niet echt een voedend gevoel. De desinfectie van Kruidvat gebruik ik best graag, niet erg veel op aan te merken. De body mist van The Body Shop ruikt lekker, die spoot ik graag over mijn bed. Als laatste de mascara’s van Essence en Kruidvat, beide heb ik meerdere keren opnieuw gekocht. Na mijn huidige mascara ga ik die 2 weer aanschaffen.

Ik heb niet heel veel skincare opgemaakt omdat ik vrij vaak afwissel. Als je je afvraagt waarom er nooit tandpasta in voor komt is het omdat we in huis het allemaal gebruiken. Deze producten gebruik ik allemaal zelf en soms mijn zusje ook.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *