wordpress Opgemaakt #2 | Universe of Dana

Opgemaakt #2

opgemaakt 2-1Vorig maand kwam er geen artikel met opgemaakte artikelen omdat het te weinig was, dus deed ik het een keertje andersom. Vandaag wel weer een artikeltje met allemaal opgemaakte producten van maart en april. Wat heb ik deze keer allemaal opgemaakt!?

opgemaakt 2-2Deze 4 gingen heel lang mee, de nagellak remover en de make up doekjes zijn wat standaard producten van mij.

opgemaakt 2-3De micellair water behoort tot mijn vaste reinigingsroutine. Ik vond de body crème niet zo fijn, dus had hem ook niet helemaal opgemaakt. De luchtjes allebei zijn erg fijn.

opgemaakt 2-4De meeste producten zijn van de Action, de douchegel was van The Body Shop met de geur Satsuma maar mijn vader had per ongeluk de etiketten eraf getrokken… De haarproducten ga ik zeker opnieuw aanschaffen en de douchegel ook.

opgemaakt 2-5Hele fijne items zitten hier tussen, jammer genoeg was mijn lemony flutter niet meer goed. Dus die moest wel weg. De meeste zou ik zo weer opnieuw aanschaffen

opgemaakt 2-6Hier zitten ook hele fijne items bij, heb ze dan ook met alle plezier opgemaakt. De Blond body butter de geur ervan vervliegt snel maar ruikt wel echt lekker.

opgemaakt 2-7Een hele hoop van The Body Shop, ik heb hiervan al een hele hoop versleten, zowel fullsize als travel size. Momenteel heb ik nog 5 fullsize en 2 travel size bodybutters liggen die worden binnenkort ook gebruikt.

opgemaakt 2-8

De body mist was op de laatste moment wel erg snel gegaan. Verder heb ik de haarmasker met veel plezier gebruikt en de douchegel moest worden opgemaakt maar ik vond hem niet bijzonder.

opgemaakt 2-9

Ik vond deze mascara niet zo fijn, dus ik heb hem maar weggegooid. Had hem ooit bij de Action aangeschaft.

Naast dit heb ik nog een stukje lush Dirty zeep, 2 rollen wattenschijfjes, wattenstaafjes en nog een pak make up doekjes opgemaakt. In ieder geval zijn de meeste dingen opgemaakt van mijn opmaak doel #1. Er zijn nog 3 items over van mijn doelen, dus het is geslaagd!

Heb jij ook teveel aan body care producten?

x dana

You may also like

5 comments

  1. Wat heb je veel bodybutters zeg, haha! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit een bodybutter van The Body Shop heb geprobeerd.. I know, erg. Moet er maar snel eens één proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *