wordpress New in: Bombata business laptoptas | Universe of Dana

New in: Bombata business laptoptas

bombata laptoptas 1

Ik heb een nieuwe tas mogen toevoegen aan mijn andere tassen. Van Bombata mocht ik een mooie laptoptas uitzoeken en mijn oog is gevallen op de grijze/krijt business laptoptas 16,6 inch. Toen hij binnen kwam was ik sprakeloos…..

bombata laptoptas 2

De tas is gemaakt van kunstleder en het handvat van siliconen. Mijn uitgekozen tas is wat groter dan de normale laptoptas. Aan 1 kant is de laptop vak met extra vakken voor kleine dingen. Daarnaast heeft de laptoptas ook nog een sleeve met klittenband eromheen.

bombata laptoptas 3

De andere kant heeft 2 vakken met een ritsvak in het midden. Dit is echt ideaal voor als je nog wat extra papieren, schriften of boekjes moet meenemen.

bombata laptoptas 4

Aan de achterkant zit er nog een vak voor kleine dingen. Daarnaast krijg je nog een schouderriem bijgeleverd, zodat je hem op twee manieren kan dragen.

Het is echt een mooie en elegante business laptoptas. Bovendien is ie echt stevig en kan tegen wat water. De tas was netjes verpakt in een hoes voor verzending. Er zijn nog meerdere kleuren en ook meerdere maten. Bombata rekent ook geen verzendkosten. De business laptoptas kostte 89,95 en mijnes kan je hier vinden. Daarnaast krijgen jullie nog 5 euro korting met ”dcjournal”!

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *