wordpress My photo diary #51 | Universe of Dana

My photo diary #51

photodiary week 51-5

bron: weheartit

Voor je het weet zitten we alweer in 2014, de een na laatste week is zojuist voorbij gevlogen. Iedereen heeft inmiddels kerstvakantie, ik hoop dat iedereen ervan geniet!

photodiary week 51-1

Laatste week voor de vakantie is begonnen. Op maandag begon ik 8:30 op de 3e etage, zolder van een B-gebouw, wat was het daar donker en spookachtig…

Mijn beste vriendinnetje was naar Duitsland geweest en nam wat lekkers voor ons mee <3

Mijn horoscopen toch…altijd iets met de liefde terwijl ik geen lover heb en ook geen op mijn realistische verlanglijstje.

photodiary week 51-2

Woensdag heb ik 2 keer wiskunde op 1 dag, dit was de 2e uur, we verveelden ons zo erg! Vanaf woensdag hadden we een beetje slapjes les gehad. Bij Nederlands keken we love actually.

Sushi date met mijn beste vriendinnetje, dezelfde van de lekkers uit Duitsland. We verlangde echt naar sushi, dus we gingen naar onze vaste tent, shabu shabu. Ik was er eerder dus ik had alvast een tafeltje, toen ze binnenkwam wist het personeel gelijk waar ze bij hoorde!

Donderdag begon ik pas het tweede uur, Engels…dat was gewoon top gear noordpool editie kijken met thee en koekjes, really English! Voor het eerst dat ik top gear echt leuk vond.

Ik zag die actie van AT5, mijn beste vriendinnetje Mandy en ik hebben  spontaan besloten om gebruik te maken van die actie. Dus ergens volgend jaar gaan we lekker lunchen, hmmmmmm!

photodiary week 51-3

Vrijdag….begon allemaal met de MAC collectie, helaas heb ik pleasure bomb niet kunnen scoren, maar ik heb gelezen dat de voorraad belachelijk weinig was. Beetje teleurgesteld maar ik heb 2 andere mooie producten kunnen scoren waar ik ook erg blij mee ben!

Ik was zo verveeld…

Zaterdag kon ik mijn kerstpakket meenemen, dit is werkelijk een pakket waar ik niks aan heb. Ik heb de doos, een film, truffels en de prossecco zelf gehouden. De rest van de inhoud waren producten die ik totaal niet nodig heb. Alles maar aan mamslief gegeven.

Zondag na werk, ben nog altijd bezig met mijn pws, dit lijkt een beetje overdreven, maar het is echt handig werken zo omdat in het restaurant mijn beeldscherm vele malen kleiner is dan die van thuis. Dus dan werk ik maar zo.

photodiary week 51-4

Zondagavond, eindelijk thuis en ik genoot om 11 uur s’avonds nog van een kopje koffie met slagroom en Belgische truffels uit mijn kerstpakket. Terwijl ik dit artikel schrijf kijk ik ook despicable me 1, it’s soo fluffeeeeeeh!

Dit was mijn week, ondanks dat ik vakantie heb moet ik heel veel aan school doen. Dit wordt elke dag een wekkertje zetten om aan mijn pws te kunnen werken, voor 2 toetsen leren, bloggen, sporten en werken. Dit wordt geen rustige vakantie dus…Artikelen in de vakantie komen om 8:30 online, zodat iedereen nog kan uitslapen.

Nou op naar de laatste week van 2013!

Wat heb jij allemaal gedaan?

x dana

You may also like

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *