wordpress Mijn realistische verlanglijstje update | Universe of Dana

Mijn realistische verlanglijstje update

wishlist update

bron: weheartit

Op 17 december, een week voor kerst kwam mijn wishlist online, ik had hem realistisch gehouden, natuurlijk kan ik er wat Louis Vuitton tassen bij gooien maar daar kan ik nog wel even 50 jaar doorwerken voordat ik die eindelijk heb. Inmiddels zijn we een maandje verder, hoe zit het met mijn realistische verlanglijstje?

wishlist boeken update

Als eerste de boeken, in mijn bol.com shoplog kon je al zien dat ik heel veel boeken had besteld. Dus alle boeken van John Green is van mijn verlanglijstje af.

wishlist loavies update

In de webshop van Loavies heb ik leuke producten ontdekt, van alles heb ik tot nu toe alleen de perfect booties besteld, 3 keer is scheepsrecht! Ik greep 2 keer naast mijn maat en bij de 3e keer had ik heb gelijk besteld, volgens mij had ik de laatste paar omdat ik midden in de nacht had besteld en een uurtje later keek ik weer en toen stond er ‘uitverkocht’ bij maat 39.

wishlist longchamp en herschel update

Ik hou van de webshop Asos!! De prijzen liggen in het algemeen iets hoger maar zij hebben zo vaak kortingcodes dat je als nog goedkoper uitkomt dan de prijzen in Nederland. Overigens heb ik niet de beige kleur besteld maar een blauwe omdat Asos nog die alleen had, voor 52 euro kon ik hem niet laten!

Wat is er bijgekomen?

wishlist update 2

Zoveel liefde voor Toms, er zijn weer nieuwe toegevoegd aan de collectie waaronder deze sandaaltjes, deze ga ik zeker aanschaffen in de zomer! De prijs per paar is 50 euro, auch…Maar ze zullen het zeker waard zijn. De andere paar zijn ook pareltjes, waarom heb ik geen geldboom?

wishlist update 3

MAC, zo mooi maar de prijs is ook zo mooi(NOT!). Deze 4 lipstick v.l.n.r. Craving, Twig, Brave en Fast Play, ze lijken allemaal erg op elkaar maar verschillen toch. Het zijn voornamelijk zachte neutrale kleuren. Daarnaast staat de Pro Fix spray ook op mijn verlanglijstje, zodra mijn face mist van MUA op is dan schaf ik deze aan! De Viva Glam Rihanna lipstick hoort ook nog in het rijtje thuis, maar die was ik vergeten bij de afbeeldingen te zetten.

wishlist update 4

Deze zijn allemaal van de H&M, je ziet veel schoenen. Het zijn vrij veel basic dingen, zoals de loafers. De loafers zijn niet heel duur maar nu is het niet echt ideaal weer om deze aan te schaffen en te dragen tenzij je wat bevroren tenen wilt…Ik heb nog altijd een zwak voor tassen, ze zijn lekker groot een eenvoudig. Dus als je haast hebt op een ochtend kan je gewoon willekeurig 1 meenemen en schuif je al je spullen erin die je nodig hebt en gaan met die banaan!

wishlist update 5

En nog meer tassen! De eerste en laatste zijn weekendtassen, ik vind dat soort tassen zo gaaf. Deze komen allemaal van de mannenafdeling. Bij de dames hadden ze ook ooit een weekendtas die best tof was, maar 40 euro vond ik aan de hoge kant, ging ie de sale in en foetsie…</3. Weer een rugzak? Ja .. Ik heb iets met rugzakken jah!

Zoals je kunt zien is mijn verlanglijstje een beetje vooruit gegaan, er zijn een hoop nieuwe spullen bijgekomen en sommige die ga ik zeker kopen zoals de Toms sandaaltjes en de loafers van H&M. Alleen is het nu niet de juiste seizoen ervoor.

Hoe staat jouw verlanglijstje ervoor?

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *