wordpress Loomen, just WTF... | Universe of Dana

Loomen, just WTF…

loomen 1bron

Je kan er niet om heen, werkelijk overal worden ze verkocht. Van de meest simpele kleuren tot de felste kleuren die er bestaan. De tigduizenden filmpjes die op YouTube staan word ik ook niet veel blijer van. Ik sla deze trend eventjes over….

Hier thuis loomt mijn jongste zusje erop los, alsof het vakmanschap is. Je hebt dat bord, haken, een zooitje elastiekjes en natuurlijk engelengeduld nodig om een elastieken armband te maken. Er bestaan zelfs boeken om van de elastiekjesbende een vorm/figuur/iets dergelijks te maken. Overal op de grond zie ze, terwijl ik mij er aan erger gaat ze nog steeds ongestoord verder.

loomen 2
bron: randomturtle instagram

Bij het horen en kijken van die filmpjes veranderd mijn hoofd al langzaam in dit aanzicht van Kim Kardashian. Je hebt ze in alle talen, vormen, van kort tot hele lange tutorials. In de bloggerswereld was loomen ineens ook te vinden. Zo deed Serena Verbon van Beautylab ook een poging. Terwijl de makers van de video’s door ratelen over hoe je die ene elastiek over de ander moet halen omdat ene gebeuren weer te krijgen zie ik mijn zusje om de halve klap het filmpje stoppen. Zo komt er dus geen eind aan aan dat filmpje.

loomen 3

Soms zie je wel aardige kleurencombinaties er tussen zitten, dan denk ik van oke,kan er mee door. Toch zie ik soms mensen met bijna hun hele arm vol van die bandjes in de meest afgrijselijke combinaties en dan niet te beginnen over de plaatjes hierboven. Een jurk van elastiekjes, seriously!? Ohja niet te vergeten de bijpassende ballerina’s mét blauw strikjes. Well…je jurkje kan tegen wat water(misschien dat het wat naar binnen doordringt) maar niet dat je gelijk je ondergoed erdoorheen kan zien. Dat bovenste was een creatie met een naam, geen idee wat het meer was, maar mijn mening: een zooitje elastiekjes.

Ik zie mij zelf nog altijd niet met zo’n bord zitten met een hoop elastiekjes om mij heen en beslissen welk stuk gereedschap ik nodig heb om een creatie te maken. Laat staan dat ik op loombands jacht moet gaan, waar is het goedkoper, welke kleuren heb ik nodig, waar is de kwaliteit beter.

Dus hoe denk jij over de hype loomen?

x dana

You may also like

5 comments

  1. Ik doe er niet aan mee maar kan me voorstellen dat dit op de basisschool wel erg leuk is om samen te doen.
    Dat jurkje heb ik dan wel respect voor, voor het doorzettingsvermogen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *