Life in Brighton #2

Brighton MarinaIk ben niet van de aardbodem verdwenen hoor! Alleen zat ik niet zoveel achter mijn laptop en als ik erop zat dan was het voor school. Bij deze een tweede update hoe mijn exchange in Brighton loopt.

De vorige editie was geschreven op 27 februari, toen zat ik er net 3,5 week. Inmiddels zijn we 2 maanden verder en is de exchange in zicht. In die tijd heb ik een paar deadlines afgewerkt en presentaties gegeven. Natuurlijk heb ik ook rond gereisd, zo was ik begin maart naar Dublin geweest. In april had ik merendeels vakantie, dus ik vertrok naar IJsland en London.

Het samenwonen met een huisgenootje gaat nog steeds prima. We hebben elke keer dikke lol om alles. Zij ging ook mee naar Dublin en IJsland. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik gezegend bent met een goeie vriendin en huisgenootje. We hebben dezelfde interesses en zitten ook op 1 lijn over vele dingen.

Mis ik thuis? Om heel eerlijk te zijn, het valt best mee. Mijn familie is mij niet komen opzoeken, ik neem ze het ook niet kwalijk. Wel facetimen wij regelmatig en is het altijd een gezellige boel. Ik mis mijn eigen bed wel, maar ook het werken bij mijn bijbaantjes. Hier doe ik vrij weinig eigenlijk..

Ik was samen met mijn vriend naar London geweest. Hij was midden maart al een keer langs gekomen in Brighton. Deze keer verbleven we een paar dagen hier en daarna 4 dagen naar London geweest. Lange afstandsrelatie is niet moeilijk als je samen eraan werkt. Alleen deze keer in London kwam er echt een sleur in de relatie omdat we beide voor het eerst met elkaar 8 dagen zaten opgescheept. Dat was moeilijker dan gedacht, dus voor mij worden het geen 8 dagen lang met elkaar zijn meer.

Als afsluiter, hoe zit het met de studie? Momenteel heb ik 2 vakken afgerond, de derde is onderweg. Ik heb 1 toets voor supply chain management op 15 mei. Daarna nog 2 essays die ik moet inleveren en dan zit mijn hele exchange erop!

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge