wordpress Kerst wishlist 2016 - update | Universe of Dana

Kerst wishlist 2016 – update

Mike Tinnion , Unsplash

Ineens bedacht ik mij, ik had rond kerst een wishlist gepubliceerd. Alleen we zitten inmiddels al op 3/4 van 2017. Heb ik eigenlijk alles gekocht wat er op staat? Zijn er ook dingen die ik toch niet meer wil?

Wel:

The North Face duffel bag stond echt als nummer 1 op mijn lijstje. Deze heb ik ook als eerste gekregen na het publiceren. Inmiddels staat er een review online, die je hier kan vinden. Op mijn wishlist stonden er er 3 liquid lipsticks van NYX, inmiddels heb ik ze alle 3 al kunnen vinden.

Niet:

De sport-bh van Nike heb ik niet aangeschaft, mede omdat ie best prijzig is. Behalve de prijs, heb ik nu liever van die workout shirts met een sport-bh erin genaaid. Eigenlijk is dat handiger. Een ander item dat ook op mijn wishlist staat. waren tickets naar Tokio, Paramaribo, Kopenhagen en Stockholm. Nou kan ik zeggen dat ik naar geen van bestemmingen ben geweest. Uiteraard ben ik wel naar andere plekken geweest en staan er nog een aantal op de planning.

Wel:

Van de 8 boeken die ik op mijn wishlist heb gezet, heb ik er 3 van aangeschaft tot nu toe. Uiteraar de Tattoo Dictionary, die vond ik erg interessant als tattoo liefhebber. Daarnaast heb ik ook nog het boek Busy, how to thrive in a world of too much. Dit is de Engelse versie van ”Nooit meer te druk”. De laatste die ik heb aangeschaft is: The best things in life are free. Alle 3 had ik in januari al aangeschaft.

Niet:

Het bucketlist boek staat nog hoog op mijn lijstje. Een andere variant stond op mijn wishlist, namelijk voor koppels. Nou die ik er mooi van af gooien, want ik ben heerlijk single. The little skincare boek wil ik ook nog steeds, want daar ben ik echt geïnteresseerd in. De laatste 2 boeken zijn lijstjes boeken, hier haal ik met enige regelmaat inspiratie uit. Dus deze wil ik ook nog aanschaffen.

Wel:

Van dit lijstje heb ik maar 2 items aangeschaft. Wel heb ik andere luchtjes aangeschaft, die niet op mijn lijstje stonden. Zo vond ik bij TK Maxx in Brighton, de Marc Jacobs Daisy eau so fresh. Die is maar liefst 125ML en voor best wel goedkoop. Deze gaat dus nog lang niet op. Ook deze heb ik in Brighton gekocht, namelijk Mon Paris van Yves Saint Laurent. Die ik vond ging toevallig in de uitverkoop, dus ik nam hem zeker mee.

Niet:

Aangezien deze luchtjes niet bepaald goedkoop zijn, staan ze nog wel een poosje op mijn lijst. Die op dit lijstje staan zijn: Tresor la nuit van Lancome, Kenzo World, Si van Armani, Flowerbomb van Viktor&Rolf en J’adore van Dior.

Op zich zijn er al een redelijk aantal afgestreept. Wel zijn er ook weer een hoop dingen bij gekomen. Ik kan in ieder geval beginnen met het maken van mijn wishlist voor 2017, aangezien Kerst al over 3 maanden is.

Wat staat er bij jou hoog op het lijstje?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge