wordpress KAMI Design tas | Universe of Dana

KAMI Design tas

Kami design tas 1

Een poosje terug werd ik uitgenodigd door Crowdyhouse voor een bloggertour. Daar maakten wij kennis met verschillende designers die onder Crowdyhouse staan. Je leest hier alles erover terug. In de goodiebag zat ook nog een cadeaukaart van hun, daarmee konden wij iets bestellen van hun webshop. Ik koos voor een tas van KAMI Design!

Kami design tas 2

De prijzen van Crowdyhouse lagen aardig hoog. Dit leek mij een mooie tas die ik vaker zou gebruiken. Wel verschilt de echte qua kleur dan wat op hun website staat. De hengsels zijn op de foto beige en hier grijs. De tas is gemaakt van water resistente cellulose vezels. Zegt mij helemaal niks maar volgens KAMI kan de tas prima tegen water en is makkelijk schoon te maken. Overigens voelt de tas aan als een grote stuk karton.

Kami design tas 3

Mijn pakketje werd per ongeluk naar een verkeerde klant gestuurd door KAMI, dus die eindigde in Frankrijk. Zij/hij was zo vriendelijk om het weer op te sturen naar mij. Tot mijn grote verrasing zat er ook nog een make-up tasje bij. Deze is ook van hetzelfde materiaal gemaakt als de tas. Hij is mooi groot en je kan hem wassen! Ideaal om make-up stains eruit te wassen.

Ik vind het beide leuke producten, het zijn weer eens wat andere dingen. Mijn issue werd vriendelijk afgehandeld en als excuus kreeg ik nog een poster van KAMI. Als ik uit huis ga dan lijst ik hem zeker weten in. De tas is inmiddels niet meer te koop op Crowdyhouse, noch op KAMI hun website zelf. Wel is het make-up tasje nog te koop voor 19,90 op KAMI’s website.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *