wordpress Internet findings #1 | Universe of Dana

Internet findings #1

internet findings 1Dit is een nieuwe rubriek op de blog. De naam zegt het al een beetje, ik deel met jullie allerlei interessante dingen die ik tegenkwam op het internet. Uiteraard zal ik een beetje omschrijven waarover het gaat en deel ik de link van het artikel/filmpje. Eens in de zoveel weken deel ik een zo’n artikel, tenzij ik er echt veel dingen tegenkom die ik echt met jullie wil delen.

Zara stond afgelopen week slecht in het nieuws. Ze blijken regelmatig designs te kopieren van kleine designers. Afgelopen maand was dan ook een designer naar voren gestapt met het probleem. Daarnaast heeft Zara er lak aan. Zie hier een aantal items dat zij hebben gekopierd van designers. Ik vind het best wel schandalig dat een groot bedrijf niet het goede voorbeeld geeft.

Tomorrowland, een festival waar je niet om heen kan. Een geweldige en legendarische festival die niet zo ver van huis is. Zelf ben ik er ook geweest in 2014, een paar dagen die ik nooit uit mijn even zou vergeten. Na het festival ligt er zo’n puinzooi op de terreinen. Deze 2 broers maken goed gebruik van het afval, lees hier het artikel erover. Dit is creatief en eenvoudig geld verdienen!

Lipsticks, een item dat we niet kunnen missen in onze make-up tasjes. Er bestaan duizenden soorten, kleuren en merken ervan. Maar heb je wel eens nagedacht hoe het wordt gemaakt? Onderaan in deze post kun je een filmpje ervan zien!

Huidverzorging is erg belangrijk voor ons. Wij besteden dan ook veel moeite en geld eraan. Een vriendinnetje begon aan een Koreaanse routine. Het bevat wel wat werk, aangezien er 10 stappen zijn maar niet allemaal elke dag hoeven te worden gedaan. Vind hier de 10 stappen Koreaanse skincare routine. Nu ben ik zelf bezig met de producten verzamelen om de routine te kunnen volgen.

Dat was het voor deze keer! De volgende editie zullen er weer zo’n 4-5 artikelen verschijnen over diverse onderwerpen.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge