wordpress Friday Favorite: Treaclemoon bodymist | Universe of Dana

Friday Favorite: Treaclemoon bodymist

friday favorite treaclemoon bodymist

Treaclemoon is al een poosje verkrijgbaar in Nederland. Zelf heb ik tot nu toe alleen de douchgels gebruikt. In Duitsland hebben ze wat meer in het assortiment. Totdat ik de Etos folder doorbladerde en deze mists zag. Jammer genoeg waren ze beperkt verkrijgbaar. Ik nam uiteraard beide geuren mee.

De mists bevatten 200ML, iets minder dan een Victoria Secret mist. Verder hebben ze een leuke verpakking en een prima verstuiver.

Sweet blueberry memories ruikt echt zoet. Somehow vind ik het ook naar fruit yoghurt ruiken. Aan het begin ruikt het ook een beetje kruidig. Ik vind de geur van deze een beetje moeilijk te beschrijven.

One ginger morning, deze ruikt erg fris en net als de douchegel vind ik hem ruiken naar cola snoepjes. Deze is echt mijn favoriet, gelukkig zit de douchegel in het vaste assortiment. Ik vind deze stiekem zo lekker dat ik een tweede heb aangeschaft, terwijl ik al zoveel luchtjes en mists heb.

De body mists zijn verkrijgbaar bij de Etos, wel echt met een beperk aantal per filiaal. Sommige hebben het zelfs helemaal niet. De mists zijn 3,99 per stuk.

Heb jij ze al geprobeerd?

 x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *