wordpress Facts about me #6 | Universe of Dana

Facts about me #6

143De laatste editie was een poosje geleden, inmiddels ben ik weer op random feitjes gekomen over mijzelf. Tijd om ze te delen met jullie!

Ik ben echt geen kinderen liefhebber. Ze zijn leuk wanneer je met ze kan spelen en lachen. Zodra ze beginnen te janken, krijsen en de boel neer halen met dat dan is het over. Ook wanneer ze groter worden kan ik ze ook niet helemaal uit staan. Zo vraagt mijn zusje zoveel, waarom dan, hoezo dan, enige wat ik denk: hou je muil.

Elke keer wanneer ik een verre reis maak met het vliegtuig neem ik een reispilletje in. Bijna elke keer wanneer ik zonder vloog moest ik kotsen…

Wist je dat ik een echte koopjesjager ben, overal waar ik korting op kan krijgen doe ik het. Bij al mijn aankopen vergelijk ik eerst waar het goedkoper is. Zondag is mijn vaste dag waar ik alle folders voor de komende week doorspit opzoek naar aanbiedingen van producten die ik nodig heb/wil. Zo heb ik geen van mijn Essie lakken voor de volle prijs gekocht.

Ik kan zo slecht tegen ”high class” gedrag, denken dat mensen heel wat zijn. Mijn zusjes trekken soms wel zo’n attitude naar me. Die heel snel weer wordt neergehaald door mij. Ik pik geen enkele bullshit attitude.

facts about me 6-1

 Ijsjes kunnen bij mij er altijd in. Vooral in de zomertijden, dan eet ik zowat elke dag een ijsje en soms wel 2 op een dag! Ik eet meer ijsjes dan dat ik sport..

Ik ben absoluut geen fan van serieus zoals vampire diaries en pretty little liars. Daarnaast vind ik dat ”neppe” gedoe niet zo mijn ding. Ik hou meer van wat realistische series met dikke spanning erin.

 Dit zijn de feitjes voor deze keer. Sommige niet allemaal even smakelijk maar het is een onderdeel van mij. Voor de volgende editie moet ik weer eens goed nadenken!

Wat is een random feitje over jou?

 x dana

You may also like

1 comment

  1. Ik kan wel wat van je herkennen haha. Vooral het koopjes jagen. Dat is iets wat we allebei heel erg leuk vinden volgens mij. Het komt bijna nooit voor dat we voor iets de volle prijs neerleggen, grappig is dat.
    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *