wordpress Essie Go Ginza | Universe of Dana

Essie Go Ginza

essie go ginza 1Met enige regelmaat zijn er 1+1 acties bij drogisterijen met Essie lakken. Uiteraard kan ik de acties niet laten liggen en maak ik er gebruik van. Bij de afgelopen keer heb ik 1 van mijn favoriete kleuren aangeschaft: Go Ginza!

essie go ginza 2

Essie is zo wat mijn favoriete merk qua nagellak. De potjes zijn heel simpel en hebben een aardig hoeveelheid erin. Daarnaast werken hun brede kwasten erg fijn. Verder heb ik er niet veel op aan te merken.

essie go ginza 3

Op de foto draag ik 2 laagjes. In het echt is hij nog een tikkeltje roziger. Op de foto komt het niet helemaal zo over. Essie lakken drogen vrij snel en in combinatie met mijn favoriete topcoat(die gebruikt is op deze foto), INM out the door, blijft hij bij mijn ongeveer een week goed zitten.

Welke kleur van Essie is jouw favoriet?

x dana

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *