wordpress Essence LE Lights of Orient | Universe of Dana

Essence LE Lights of Orient

essence lights of orient 1

Dit is 1 van de weinig limited editions van afgelopen tijd waar ik bijna alles van wou hebben. Na een aantal weken erop hebben gewacht ging ik dan op jacht naar de Essence light of orient producten. Op de foto staat trouwens niet alles omdat het mij een paar dagen en aantal filialen duurde om alles wat ik wou bij elkaar te sprokkelen. Die 6 items had ik in 1 keer kunnen kopen. Ik heb vakantie dus ik dacht why not alles gaan zoeken!

essence lights of orient 2

Als eerst de bronzers, beide zijn prachtig! Sowieso de printjes zijn al prachtig om naar te kijken. De verpakking is vrij simpel, doorzichtig met een tekst erop dat het van deze limited edition is. De bovenste swatch is 02 Oriental beauty. Een mooie en wat donkere brozer en mooi warm. Er naast is 01 Sunkissed beauty, deze is stukken lichter dan 02 en nog warmer. In het midden zit er een mooie highlighter, ideaal voor op vakantie eigenlijk. De swatches zijn gemaakt op mijn hand omdat op mijn arm de swatches bijna wegvallen met mijn redelijk gebruinde huid.

essence lights of orient 3

Nog meer moois! De 3 matte lipsticks van links naar rechts: 01 Belly dancing queen, 02 Princess Jasmines choice en 03 The sultan’s daughter. Allemaal prachtige kleuren en mooi mat. De pigmentatie van 01 is echt intens. Bij de andere 2 kleuren moet je wel een paar keer over je lippen gaan om wat te zien. De lipsticks hebben een lichte chemische geur, persoonlijk stoor ik mij daar niet zo aan.

essence lights of orient 4

De highlighter stick in de enige kleur 01 Golden gate to orient was erg populair. Het duurde een poos voordat ik hem vond in de zoveelste filiaal dat ik was af gegaan. De kleur lijkt goud in de huls maar in het echt neigt ie iets meer roziger met een koele ondertoon. Niet echt verwacht. Wel is ie net warm genoeg om het niet op een vreemde streep op mijn gezicht te laten lijken.

essence lights of orient 5

Dit is 1 van mijn favorieten, de blush 01 Princess Jasmine choice. Deze kon ik bijna nergens vinden, praktisch van de vele heb ik het per toeval gevonden in Alkmaar(lees: ik woon in Amsterdam). Vreemd genoeg stond deze wel in het persbericht maar niet te vinden in de schappen. Ik was dan ook dolblij dat ik deze mooie kleur kon scoren!

Back to the review. De blush is dus echt een stuk donkerder dan de persfoto’s, beel meer mauve achtig. De blushes zijn mooi mat en ik zal deze met veel liefde gebruiken. Overigens is de verpakking hetzelfde als de bronzer en ook deze heeft een mooie print.

essence lights of orient 6

Als laatste heb ik 2 lakjes meegenomen. De andere kleuren spraken mij niet zo aan. Ik heb ze nog niet geswatcht omdat ik de dag ervoor net mijn nagels had gelakt. Dus de swatches kunnen jullie binnenkort verwachten.

De collectie heeft mij zeker niet teleurgesteld. Elk item is stuk voor stuk mooi. Wel jammer dat die blush beperkt tot niet verkrijgbaar is. De prijzen van elk item valt reuze mee voor wat je krijgt. Deze limited edition is zeer populair want ik tref bijna elke keer een geplunderd schap aan. De prijzen zijn:

Bronzer: 3,39

Lipstick: 2,59

Blush: 3,39

Highlighter stick: 3,99

Nagellak: 1,99

Heb jij wat kunnen scoren?

x dana

You may also like

2 comments

  1. Ik heb ze laatst ook zien liggen, maar heb niks mee genomen helaas. Er zitten een paar leuke items tussen zo te zien. 🙂 Vooral de nagellak spreekt mij aan,

  2. ik weet niet of het kan maar ik zag deze LE al een maand geleden in Duitsland. Helaas niks meegenomen daar… Maar de bronzers zien er zeker heel erg goed uit! Misschien toch maar proberen om aan te schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *