wordpress Essence gel nailpolish 75 & 83 | Universe of Dana

Essence gel nailpolish 75 & 83

essence-nagellak-75-en-83-1

Ik kan 1+1 acties nooit laten en vooral niet als het om nagellak gaat en Essence is er bij betrokken. Dus deze keer nam ik 4 lakken mee en vandaag review ik 2 nieuwe lakken: 75 Perfect Match en 83 Pretty Cool Life.

essence-nagellak-75-en-83-2

De nagellakjes van Essence bevatten 8ML. Daarnaast hebben ze zoals gewoonlijk een brede kwast. De substantie is wel wat dikker dan voorheen, dit komt ook omdat het een gel lak zonder lamp is.

essence-nagellak-75-en-83-3

Als eerst 83 Pretty Cool Life, die had ik als eerst op gedaan. Op de foto heb ik 2 laagjes en INM out the door topcoat. De kleur is in het echt net wat vreemder. Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven. Wel vind ik dit echt een onwijs mooie kleur dat het 1 van mijn favorieten is geworden.

essence-nagellak-75-en-83-4

Daarnaast heb ik ook nog 75 Perfect Match getest. Deze dekt ook met 2 laagjes. Dit is zo’n zoete kleur en hij maakt je handen ook een beetje bruiner. Net als 83 Pretty Cool Life heb ik hier ook de INM out the door topcoat op.

De lakken gaan prima lang mee met mijn favoriete topcoat. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik veel horeca werk doe dus veel handen werk. Als de lakken en topcoat zo lang mee gaan, dan bedoel ik zo’n 4 dagen onbeschadigd vind ik de lakken meer dan waard.

De lakjes kosten 1,69 per stuk. Momenteel heeft Kruidvat een 1+1 actie die tot aan het einde van deze week loopt.

Ben jij ook zo’n fan van de lakken van Essence?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *