ELF Moisturizer, Soothing serum en Primer

elf skincare 1

Een poosje terug testte ik skincare van ELF uit. Toen waren er nog niet zoveel producten van de lijn uit. Inmiddels zijn er allemaal nieuwe producten uit gekomen, die wel erg mijn aandacht trekken. Voor nu heb ik in ieder geval de Daily Hydratation Moisturizer, Soothing Serum en de make-up primer uit getest, wat vond ik ervan?

elf skincare 2

De verpakking zijn echt fijn, allemaal erg hygienisch met een pomp systeem. Al zit de dop er wel vrij gammel op. Persoonlijk stoor ik mij daar niet heel erg aan. De producten hebben allemaal zo’n mooie blauwe kleur. Ze zien er absoluut niet cheap uit maar voelt wel een beetje zo.

elf skincare 3

Als eerste is het de moisturizer, dit zegt ELF erover:

Zuiver water en essentiële voedingsstoffen helpen om te hydrateren en te voeden voor een gezonde huid. Deze zijdezachte, licht geparfumeerde moisturizer is verrijkt met voedende Jojoba, Aloe, Vitamin E en Cucumber om delicate gezichtsdelen te beschermen. Ook rijk aan antioxidanten zoals Shea Butter, Grape en Orange.

 Persoonlijk vind ik hem wel fijn, al laat hij echt een vettig laagje achter. De geur is vrij lekker fris en luchtig. Toch gebruik ik deze bijna niet onder mijn make-up. Wel draag ik hem vrij vaak als ik een make-up vrije dag heb.

Daarnaast volgt de soothing serum, ELF zegt het volgende erover:

Zuiver water en essentiële voedingsstoffen helpen om de zichtbaarheid van fijne lijntjes te verminderen voor een gezonde huid. De zijdezachte serum verrijkt met voedende Jojoba, Aloe, Vitamin E om delicate gezichtsdeken te beschermen. Ook rijk aan antioxidanten zoals Shea Butter en Grape.

Deze is eigenlijk mijn favoriet van de 3 items die ik heb gekocht. De serum is niet zo dik als de moisturizer. Wel is deze nog een beetje vettig na het aanbrengen maar nog altijd minder dan de moisturizer. Eigenlijk gebruik ik deze alleen in de avonden na het douchen.

Als laatste de hydraterende primer, dit zegt ELF erover:

Deze gezichtsprimer geeft je een hydratie-boost en zorgt voor een egale, jonge huid! Verrijkt met duivenextracten en vitamine A, C en E om vroege veroudering te vermijden. Deze multifunctionele clear (transparante) gezichtsprimer vermindert fijne lijntjes en zorgt dat je make-up gelijkmatig aangebracht kan worden.

Dit is mijn minst favoriete product van de 3. Na een paar keer gebruik heb ik het verkocht. Op je gezicht voelde de primer echt glibberig aan en merkte dat er veel siliconen in zitten. Mijn make-up zat er niet mooi door, ik kreeg er een cake effect door.

Van de 3 items zou ik de serum zeker weten opnieuw kopen, de moisturizer niet per se, maar de primer sowieso niet. Op de ELF website kun je alle ingredienten vinden van elk product. De prijzen liggen niet heel hoog. Namelijk:

Moisturizer: 10 euro

Soothing serum: 14 euro

Primer: 8 euro

Zelf heb ik nog een aantal producten op het oog zoals de night cream en nog een paar andere items. Die ga ik bestellen als ik alles heb gebruikt van wat ik nu heb liggen.

Heb jij wel eens ELF skincare producten gebruikt?

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge