eBay shoppings! | Universe of Dana

eBay shoppings!

ebay aankopen 1In de meivakantie was ik stiekem los gegaan met shoppen op Ebay, ik scoorde hele leuke items voor een spot prijsje. Gelukkig waren ze ook nog eens vrij snel met verzenden! Op naar mijn aankopen, de linkjes van de verkoper staat er ook bij, so don’t worry!

ebay aankopen 2link

 Als eerst the knock offs van de echte Real Technique kwasten, jammer genoeg zijn de echte aan de prijzige kant. Er waren veel positieve reviews voor de set kwasten. Daardoor besloot ik hem aan te schaffen in de kleur blauw.

ebay aankopen 5

Link Clubmaster & Link Erika

Ik was weer eens op zoek naar fancy zonnebrillen voor de zomer. Dus ik besloot voor de Clubmaster en Erika te gaan, dit zijn ook knock offs van Rayban. Zelf wil ik niet de echte kopen omdat ik bang ben om ze kwijt te raken of ernstig te beschadigen.

ebay aankopen 3Link brusheggLink horlogeLink eyebrow pencil

Ik ben nog altijd op zoek naar een manier om mijn kwasten snel en eenvoudig schoon te maken. Ooit zag ik de brushegg voorbij komen, alleen vond ik 5 euro voor een stukje plastic wel een beetje afzetterij. Gelukkig ik zag ik hem voorbij komen op eBay voor nog geen 1,50! Mijn liefde voor horloges is aardig groot, zo vond ik deze zwart-rose gouden horloge en helemaal in mijn smaak. I love it! Als laatste de eyebrow pencil, het is echt een aanrader al heb ik wel problemen mee dat ik niet weet hoe ik hem moet aanbrengen zonder dat je hele gezicht er onder zit.

ebay aankopen 4Link

Ik had de film wel gezien, die vond ik niet zo denderend al was ik wel erg benieuwd naar het hele verhaal. Dus ik besloot om de boeken ook te bestellen, de prijs ligt lager dan de Nederlandse boekenwinkels maar een paar dagen langer wachten is geen probleem voor mij. Aangezien ik ze niet direct ga lezen maar pas in de zomervakantie!

Dit waren mijn aankopen voor deze keer, ik kan alvast verklappen dat ergens rond de zomervakantie weer 1 aankomt maar dan met alleen maar kleding, want ik heb hele leuke items gespot! Uiteraard deel ik die ook met jullie.

Wat was jouw laatste eBay aankoop?

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge