Challenge || 500 dingen wegdoen voor 2018

Hallo, augustus! Een mooi moment om te starten met een challenge. Afgelopen tijd had ik wel een rommeltje gemaakt van mijn kamer thuis. Dat ben ik een beetje zat. Dus ik bedacht de challenge voor mijzelf om voor het einde van het jaar 500 spullen weg te doen. Ongeveer 100 items per maand. Lees verder welke spelregels er gelden en hoe ik dit wil aan pakken.

Spelregels:

 • Kleding dat ik niet meer draag, die lever ik in bij de H&M in ruil voor een kortingsbon. Die zijn altijd handig om basic items mee aan te schaffen.
 • Opgemaakte producten tellen pas mee als ze online staan bij het ”opgemaakt” artikel.
 • Losse papieren tellen niet mee, want dan gaat het wel heel hard met die 500 als doel.
 • Ik probeer zoveel mogelijk dingen ook te verkopen, zoals nieuwe schoenen die ik toch maar niet draag.

Aanpak:

 • Per gedeelte van mijn kamer wil ik gaan opruimen en dan zo de dingen sorteren die er liggen.
 • Alles zo snel mogelijk in de prullenbak gooien/inleveren etc.
 • Het aantal producten hou ik bij op een blaadje met het turven systeem. Ik heb een tabelletje gemaakt in Word, dat heb ik ook weer opgedeeld in categorieën.
 • In die tijd wil ik ook een paar keer no-buy weken houden.
 • Qua producten zal ik eerst oude opmaken voordat ik nieuwe open, anders stapelt het zich maar op.

Dit is mijn challenge, die loopt tot aan het einde van dit jaar. Hopelijk heb ik tegen die tijd minimaal 500 dingen in mijn kamer weggedaan. Dit geeft ook wel een fijn gevoel, tevens wil ik best wel snel uit huis als alles volgens plan verloopt. Dan wil ik niet al teveel zooi meenemen.

x dana

You may also like

5 comments

 1. Je weet pas echt hoeveel troep je hebt als je gaat verhuizen… echt ik wist niet dat ik zoveel dingen hadden. Wat je gaat doen geld bij mij ook al een tijdje. Ik ben sinds kort begonnen met verkopen op marktplaats. Nooit eerder gedaan.. waarom weet ik niet! Want je verdient er ook nog wel goed mee. Succes dana!
  Merel onlangs geplaatst…Waarom het belangrijk is om te reflecterenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge