Capture the moment #98

Ik begin steeds meer thuis te voelen in Brighton. Althans, meer een eigen routine vinden. Afgelopen week was er weer volop les, at ik een broodje frikandel(!!), kocht ik mijn eerste producten van Benefit en boekte ik een auto voor IJsland. Tevens had Boots hier in Brighton een leuke actie: ze gaven Clinique full size lipsticks weg!

Maandag had ik les, dat was managing organisation. Ik had de eerste uur ervan gemist en het tweede uur vond plaats in een ander lokaal. Er gebeurde iets opmerkelijk, mijn docente haalde haar spullen inclusief iPhone uit de prullenbak. Niet zomaar een prullenbak, maar uitgerekend de bak waar ik 10 minuten geleden mijn bananenschil in gooide….

Een paar weken terug spotte we een Nederlands tentje met kroketten en frikandellen. Dus wij gingen daar een broodje frikandel halen. Onze verwachtingen waren lekker Nederlands. Alleen kregen we een ander soort broodje met tomaat….Overigens waren de werknemers gewoon Brits..

Donderdag avond at ik lekker ravioli, werd weer eens tijd!

In de avond aten we Ben en Jerry, hier zijn ze best wel vaak in de aanbieding. Dus we eten nogal vaak ijs.

Vrijdag was ik maar 2 maanden verwijderd van mijn 21e verjaardag! Die ik voor het eerst niet thuis vier.

Ineens zagen we een eekhoorntje in onze tuin rond huppelen, too adorable!

Later in de avond gingen we badmintonnen en de sportschool in. Die kilo’s vliegen eraan door al onze ijs vreetpartijen.

Uiteraard moeten we ook fit blijven voor Blue Lagoon in IJsland.

Op Boots zag ik ineens deze set in de aanbieding. Uiteraard heb ik hem direct gekocht en ook voor mijn zusje haar verjaardag. Ik wist dat ze het geweldig zou vinden. Bovendien is de set enorm voordelig als je bedenkt dat de Hoola bronzer mini al 10 pond kost.

Tadaaaaa, dat is hem!

Zaterdag avond ging ik uit. Eerder op de dag haalde we verse chocolate chip cookies bij Marks and Spencer. Dat was echt goddelijk.

Zondag sliep ik uit tot 15:00 en ging ik de hele dag door(letterlijk de hele dag) zoeken naar een auto voor IJsland. Uiteindelijk hebben we deze gehuurd.

Aankomende week heb ik uiteraard weer school. Natuurlijk ook weer sporten en als afsluiter van de week ga ik naar Dublin voor een weekend.

x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge