Capture the moment #95

Mijn capture the moment worden serieus steeds korter door drukte. Voor ik het wist was de week alweer om en is mijn stress niveau nog meer omhoog gegaan. Afgelopen week ging ik lekker uiteten, daarnaast had ik nog een hertentamen en moest ik veel werken.


Maandag ochtend moest ik werken, dus een koffietje was erg nodig.

Na werk ging ik door naar huis en begon aan alles van wat ik moet doen. Alleen is het echt een mega waslijst dus ik wist niet echt waar ik moest beginnen.

Dinsdag moest ik ook werken, in de avond deed ik een maskertje op.

Woensdag ochtend zag ik beneden op het aanrecht een bak pastei liggen. Dat ga ik dus ook moeten missen wanneer ik op exchange ben.

Ik ging daarna de stad in met mijn vriend. Hij voor een bril en ik voor een portemonnee. We gingen nog lunchen bij Tjin’s Toko. Mijn laatste broodje pom voordat ik naar Engeland ga.

In de avond gingen we nog uiteten met het gezin. Als viering van het Chinese Nieuwjaar. We gingen eten bij MIU met een Nudeal en het was erg lekker.

Donderdag moest ik helaas stug door leren omdat ik vrijdag een hertentamen had.

Voor mijn tentamen moest ik nog even werken. Dus voordat ik mijn tentamen gingen maken haalde ik nog een koffie en daar kreeg ik een rietje bij..

Mijn hertentamen was dan eindelijk klaar, doei HvA voor de komende half jaar!

In de avond kwam mijn vriend nog langs en speelde ik een aantal keer voor chauffeur.

Mijn moeder kwam ook nog eens thuis met verse spekkoek, YAAAAASSS!

Zaterdag en zondag begon ik met inpaken van mijn bagage. Daarnaast ging ik op zondag nog squashen.

Komende week moet ik elke dag van 8:30-17:00 werken, daarnaast moet ik nog mijn koffers inpakken, naar de kapper en afspreken met vriendinnen. Aanstaande zaterdag begint het echte avontuur dan, mijn exchange in Engeland begint dan!

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge