wordpress Capture the moment #89 - Parijs | Universe of Dana

Capture the moment #89 – Parijs

De eerste volledige week van de laatste maand van 2016 is aangebroken! Deze capture the moment duurt iets langer, aangezien ik in het weekend voor Sinterklaas nog in Parijs was. Dus die foto’s zitten hierbij. Ik had daar weinig foto’s genomen, dus een reisverslag zit er niet in. Wel een shoplog!

 

Zaterdag ochtend vertrok ik erg vroeg richting Parijs met mijn vriend. Dit ging helaas gepaard met veel vertragingen.. But, we made it!

Na een vermoeiende reis waren we echt toe aan eten. Na een rondje te hebben gelopen in de buurt, vonden we een taco zaak die best druk was. En wij snappen waarom! Het was zo lekker en dat ik begin te watertanden terwijl ik dit typ…

S’avonds liepen we over de Champs-Elysees, beetje door de stad wandelen.

Later in de avond gingen wij in een andere buurt eten, bij metrohalte Odeon zo. Ons eten was niet zo lekker eigenlijk, maar de creme brulee was goddelijk!

De Seine was niet zo ver wandelen van waar wij zaten. Bovendien de vervangende plaats voor de beroemde slotjes brug was ook dichtbij. We wouden nog de corny couple slotjes ophangen, daar hangt ie dan, mijn sportschool slotje..!

Zondag begonnen we onze dag lekker rustig, flink bijgeslapen. Op naar Sacre Coeur en hun vele trappen.

Eenmaal boven had je een schitterend uitzicht en een vriendje die een foto van je maakt, well hallo!

Dat was het uitzicht, lekker zonnig ook.

Daarna begon de echt shopping sessie, eerste stop was de Sephora. Daar kon je kennelijk ook mega sizes van luchtjes kopen. Zo kon je La vie Est Belle van Lancome kopen van 500ML voor 2100 euro, anyone??

We hadden Sephora, Laduree en Marionnaud onveilig gemaakt. Althans ik dan..

We maakte nog een tussenstop bij de Starbucks, ik had de fudge hot chocolate. Die was zoooo damn good.

Na Champs-Elysees onveilig te hebben gemaakt ging we door naar La Defense, daar is er een grote mall. Ik maakte daar NYX nog onveilig en aten we Chipotle als avondeten.

Ons toetje was een machtige beker aan ijs, koekjes, chocola, slagroom en meer chocola van Haagen-Dazs.

We sloten onze avond af in de skybar in het Hyatt Regency hotel. Dat was een hele dure grap…

Maandag was onze laatste dag. Dus we ging op pad, onze eerste stop was een bakkerij. Hier kochten we een koffie eclair, was so damn good!

We gingen een hoop winkels af, waaronder de Supreme winkel. Hier in de buurt aten we een crepe met banaan en nutella. Het was echt een schattige tent.

Aslof we nog niet uit gegeten waren, proberen we een cake met flan, geen idee hoe ik dit moet uitleggen.

Onze laatste stop was de eerste Jordan store in Europa. We gingen per ongeluk naar een verkeerde locatie, iets wat stoms was maar, de apotheek daar was veel goedkoper. Dus ik heb daar nog wat spullen ingeslagen. Uiteindelijk gingen we terug en waren we dan toch echt in de Jordan store. Mijn vriend was a happy kid.

Dinsdag ging ik dan alles opruimen, dit was de buit. Oeps…

Ik kocht daar ook bepanthen, dit gebruik ik voor tattoos. Het was zo spot goedkoop. Ik had een half jaar terug ook een tube gehaald van 100g, met een beetje korting was ie alsnog 11 euro zo. In Parijs vond ik er 2 van 100g voor 13 euro!

Woensdag kon ik dan eindelijk uitslapen. Wel moest ik even de deur uit om naar de Kruidvat te gaan, want ze hadden de Elizabeth Arden eight hour cream in de aanbieding. Dus ik kocht er gelijk 4.

Ik heb tentamens komende week, maar studie ontwijkend gedrag was er aanwezig. Dus ik keek de Victoria Secret show van dit jaar.

Ondertussen at ik ook nog mijn macarons op van Laduree.

Donderdag na school ging ik even langs de Etos. Ik wou de Garnier tissue masker halen, maar toen ik zag dat ze 7 euro waren…This must be a joke. In Hong Kong kan je een pak met 10 stuks halen voor 7 euro. Ik liet hem liggen want ik vond het hem niet waard.

Ik moest weer verder studeren, dit is zo saai!

Ik nam even een studie pauze, dus ik ging foto’s maken voor de blog. Ik wou eigenlijk alles fotograferen, maar dat lukte niet door het grauwe weer en het werd veelste snel donker. Verdorie…

Vrijdag moest ik een presentatie geven en peerde ik hem alweer. Ik had een kop thee gezet en toen gebeurde er dit..

Later in de avond kwam mijn vriend langs en aten we romantisch Thuisbezorgd Curry lams, het was echt lekker.

Ik moest mijn favoriete luchtje weer bijvullen. Ooit had ik een flesje refill gehaald en die is nu dan ook op. Dus in totaal heb ik bijna 90ml er doorheen gejaagd.

Zaterdag moest ik werken in Dordrecht. Het was een lange dag en bij onze treinkaartje zat ook nog een lunch van de La Place bij en dat was zoooo jummy.

Zondag sliep ik flink uit, dit was echt een rustige dag. Ik heb een beetje geleerd en opgeruimd. Verder heb ik deze week 2 tentamens en dan de week daarop nog 1. Dan heb ik 1,5 maand vakantie voordat ik weer school heb. Dus nog even doorzetten die handel!

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *