Capture the moment #82

capture-the-moment-82-1

Voordat ik het wist was er weer een week voorbij en ineens had ik vakantie. Zo had ik een deadline gehaald om zowat 3 uur s’nachts, ging ik naar Primark en kocht de meest saaie dingen ooit. Als afsluiter van de week heb ik beide dagen gewerkt.

capture-the-moment-82-2

Ik leverde mijn opdracht in op maandag 3 uur s’nachts omdat de deadline 9 uur s’ochtends was. Als ik het zou finishen dan hoefde ik de volgende dag niet eerder op.

Na flink te geslapen hebben, ging ik richting de sportschool. Nu wil ik het weer lekker oppakken.

Daarna deed ik wat boodschappen. Zo was de yoghurt in de aanbieding en de kokosnoten waren 2 voor 2,50.

In de avond deed ik een lekker maskertje op en ging ik een beetje blogs lezen.

capture-the-moment-82-3

Dinsdag had ik school en ook de dag waar ik al mijn papieren voor Brighton ging finishen en moest opsturen. Het was veel papierwerk en gevloek.

Daarna ging ik weer mijn stash verder uitruimen. Ik probeer steeds minder dingen over te houden(ondertussen koopt ze vrolijk door hoor…).

Woensdag had ik met mijn vriendje afgesproken, we hadden een mooie jas gezien op de Instagram van Primark. Dus gingen we naar daar. Alleen moest ik 10 minuutjes op hem wachten, dus haalde ik een warme chocolade melk. Overigens hebben we de jas gevonden maar viel die enorm tegen.

Daarna gingen we sushi lunchen. We hadden allebei al een poos geen sushi gegeten. Dus here we go!

capture-the-moment-82-4

Daar is de famous paperbag van Primark!

Dit is werkelijk de meest saaie aankoop ever. Ik heb 10 t-shirts gekocht, gewoon de basic ones. Daarnaast ook nog pantoffels en sokken. Hier komt dus geen shoplog van..

Donderdag was een vroege dag, dus een kop koffie was echt nodig.

In de avond deed ik weer een maskertje op, nu probeer ik het vaker te doen. Zeker met deze gure weersomstandigheden is extra verzorging een must.

capture-the-moment-82-5

Vrijdag ging er iets mis… Ik werd veelste lekker wakker en toen zag ik dat het al 8:35 was. Mijn les begon om 8:30 en ik kwam uiteindelijk om 9:45 aankakken. De les was eigenlijk al om…wooops.

Ik had geen zin om tot 17:00 te zitten, dus ik ging lekker patatjes halen en door naar huis.

Daarnaast kocht ik ook eindelijk een tweezerman. Vreemd genoeg ben ik mijn oude pincet kwijt geraakt. Waarschijnlijk is hij per ongeluk bij het vuil terecht gekomen die ik inmiddels heb weggegooid.

Op zaterdag moest ik werken bij Diemerpark. Het was echt een rustige shift maar het was zooooo koud. Daarnaast heb ik veel voetbal gekeken tijdens het werken.

 Op zondag moest ik ook werken maar dan in Haarlem. Toen was het gelukkig een stuk mooier weer. Verder heb ik niks meer gedaan op die dag. Nu heb ik eindelijk vakantie, maar er staan alsnog 4 deadlines op mijn agenda. Daarnaast ga ik een avondje naar ADE en breng ik een bezoekje aan de kapper.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge