wordpress Capture the moment #80 | Universe of Dana

Capture the moment #80

capture-the-moment-80-1

De afgelopen 2 weken kwam er zowat geen artikelen online omdat het ontzettend druk was en totaal niet toe kwam aan bloggen. Daarnaast ging ik ook nog voor een weekendje naar Barcelona. Inmiddels heb ik de rust een beetje terug te pakken. Van Barcelona komt nog een aparte reisverslagje online.

Toen ik in Barcelona was kwam mijn nieuwe laptop thuis aan.

Het was toen tijd om hem helemaal te installeren zodat ie klaar voor gebruik was. Helaas was de pret van korte duur. Mijn laptop had een mankement en moest teruggestuurd worden.

Dinsdagavond ging ik dan eindelijk mijn trolley uitpakken. Ik kwam maandagavond pas thuis namelijk. In Barcelona kocht ik 3 bomberjackets…waarom? Omdat ze mooi zijn… Een shoplog van Barcelona komt eraan!

Woensdag moest ik werken op kantoor. Ik had data invoer als taak, dus ik heb de hele dag achter de computer gezeten om alles in te voeren.

Na werk stapte ik weer in de trein naar huis. Iemand deed zijn schoenen uit. GROSSSSS!

In de avond besloot mijn moeder ineens een nieuwe matras voor mij aan te schaffen. Op naar de Ikea die zowat om de hoek is. Mijn nieuwe matras ligt erg lekker.

Donderdag begon ik 8:30 met een ellendig programma. Het is elke keer weet kloten en kutten met de functies ervan.

 Na de les moest ik werken. Jammer genoeg was het erg vies weer en een paraplu hielp niet. Ik was helemaal doorweekt, zo erg dat mijn ondergoed ook nat was. Dus vrijdag voelde ik me niet helemaal goed door dit waarschijnlijk..

capture-the-moment-80-4

Als toetje at ik pop tarts, deze is zo lekker!

Zondag moest ik weer werken, het was de hele dag slecht weer. Deze keer hielp een paraplu wel en had ik een regenjas mee.

In de avond deed ik lekker een maskertje op en ging bloggen.

Daarnaast moet mijn overstromende to do list worden afgewerkt. *zucht*

Deze week ga ik dan echt beginnen aan school dingen. Daarnaast is mijn nieuwe laptop helemaal in orde. Nu is het dan tijd om die to do list echt af te werken!

 x dana

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge