wordpress Capture the moment #70 | Universe of Dana

Capture the moment #70

capture the moment 70-1

Ik heb dan eindelijk vakantie! Afgelopen week maakte ik mijn laatste hertentamem(die niet goed ging). Daarnaast vierde mijn vader zijn 60e verjaardag en ik was ook aanwezig bij de beruchte Hunkemoller sale. Als afsluiter van deze week ging ik naar het Springkussenfestival.

Maandag na het studeren had ik echt zin in pasta, alleen eenmaal voor het schap bleek het dat ik moest klimmen voor een pakje ravioli.

Terwijl de ravioli kookt ging ik een granaatappel snijden, leek net een bloedbad.

Eindelijk was mijn pasta klaar en kon ik lekker eten.

Dinsdag na mijn laatste hertentamen moest ik werken in Haarlem. Daarna zag ik mijn vriend even, althans dat was de plan maar toen deden de treinen fucked up dus kwam ie bij mij eten.

Mijn moeder was iets aan het uitproberen, dus wij waren de proefkonijnen die avond.

Op woensdag vierde mijn vader zijn 60ste verjaardag, dus wij gingen alvast voorbereidingen treffen. Er werden boodschappen gedaan en ballonnen opgeblazen.

Ik lakte mijn nagels eindelijk na een hele lange poos. Ik ging voor een nieuw lakje en deze is van Essie genaamd Fiji.

Woensdag werden eerst de taken gedaan en daarna ging ik pas opmaken en omkleden. Ineens ging mijn wimperkruller stuk. Deze is van ELF maar de verzendkosten zijn vrij hoog dus ik wacht nog wel even met een nieuwe bestellen. Ondertussen gebruik ik hem maar even door, hij veert alleen niet meer terug.

We waren veel eerder dan gepland klaar, dus we gingen lekker films kijken en lunchen,

Na 18:00 begonnen de eerste gasten binnen te lopen. Er kwam minder dan verwacht want mensen moesten nog werken etc.

Dus we hadden lekker veel eten en alles gemaakt door mijn moeder en de pasteitjes met 60 erop door mijn tante.

There he is, the old man.

Donderdag heb ik serieus de hele dag gespendeerd aan Hunkemoller. Ik ging eigenlijk alleen omdat het zo dichtbij was. Uiteindelijk heb ik 2 uur in de rij gestaan. Op zich vond ik het niet zo lang duren. Alleen hoeveel sommige mensen wel niet kochten….

Eenmaal binnen was het gewoon een tering chaos. Alles op de grond en maten verkeerd gehangen. Mensen gingen personeel aanvallen wanneer ze probeerden bij te vullen. Dringen bij de voorraadhekken. Noem het maar op.

Zelf ging ik maar een beetje rondwandelen en wat graaien op de grond. Daar vond ik eigenlijk het meeste van de spullen.

Na 18:00 gingen we in de rij staan. Mensen kochten dozen en 10 zakken, alsof ze die hele hal leeg kochte.n.

Mijn buit was uiteindelijk 2 zakken voor 110 euro voor mijzelf, moeder en zusje.

Vrijdag wou ik gaan sporten maar ik was vergeten mijn wekker te zetten. Dus mijn vader wekte mij om ons andere auto op te halen van de garage.

Erna ging ik dan alle gekochte spullen wassen met de hand. Dat duurde dus een uur…

Later op de dag ging ik met mjin zusje naar de zaak, daar viel ze in slaap en vloog ze alle kanten op.

Zaterdag ging ik dan naar het Springkussenfestival met mijn vriend. We waren net big ass kids.

Ik had een broek met gaten aan mijn knieeen. Nou dan weet je al gauw genoeg waar al die schaafwonden vandaan komen….

Het was zo leuk, gelachen, gedanst en fanatiek hindernisbanen afgestormt.

Na dat festival gingen we naar mijn huis om eten te bestellen. Dit was echt de slechtste tent ever, een uur gewacht voor het eten terwijl de zaak vrij dichtbij is. Mijn pasta werd als eerst bezorgd en daarna kregen we te horen dat ze de pizza waren vergeten. Nog een 3 kwartier gewacht voor een flauwe pizza.

In de avond was de was van 2 weken opgevouwen, daarnaast ook nog de spullen van Hunkemoller en wat andere dingen.

In de avond ging ik helemaal los op Aliexpress, ik heb 18 orders staan maar bij sommige verkopers heb ik meerdere dingen gekocht. Dus dat wordt een pakketjes regen. Hopelijk komen de belangrijkste items aan voordat ik op vakantie ga.

Zondag sliep ik uit, daarna moest ik naar de zaak. Alleen ik wou heel graag nog de Australian Gold zonnebrand proberen. De prijs is echt een rib uit mijn lijf voor dat spul, maar bij Trekpleister was het 1+1 en de laatste dag. Dus snel een filiaal opgezocht en ernaar toe gereden.

Ik sloot mijn zondag af met werken, bloggen en de film Twinster kijken, erg interessant!

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *