wordpress Capture the moment #41 | Universe of Dana

Capture the moment #41

capture the moment 41-1bron: weheartit

Afgelopen week heb ik niet echt veel gedaan vanwege alleen maar studeren en bij komen. Natuurlijk heb ik ook het nieuws gevolgd en met afschuw gekeken naar wat er gebeurde in Parijs.


Ik zit naast een ROC, hun hadden volop oefeningen buiten, die arme jongen aan het touw had echt problemen en die bootjes mochten hem niet oppikken..

Op dinsdagavond besloot ik pasta carbonara te kopen en ging ik boodschappen doen bij de Aldi omdat ik die op de route lag voor de orthodontist. Ze hadden vreemd genoeg daar geen mandjes en een winkelkarretje moest je beneden in de parkeergarage halen. Dus ik zag iedereen met een doos rondlopen, ik deed ze maar lekker na.


Mijn pasta was gelukt en dat voor de eerste keer!

Ik probeer een nieuwe skincare uit die ik in Hong Kong had gekocht, de mask-in lotion is voor een droge huid, wat nu erg toepasselijk is met dit grauwe weer.

Woensdag diehard studeren voor een belachelijke tentamen.

Donderdag spendeerde ik heel wat uren om de laatste dingen te leren, samen met een rare broodje kerrie kip.

 
Toen zag ik dit zitten en moest ik zo hard lachen, meis, hoe ga je zo de deur uit met 10 graden!?

Nog verder studeren voor dat tentamen en het ergste is dan dat je 19 hoofdstukken hebt geleerd en de toets maar 15% vraagt van alles. Ik was daarna echt boos.

Vrijdag haalde ik wat vitamine B-12 tabletjes, omdat ik een aantal artikelen las en aardig veel symptomen kwamen overeen. Al vond ik het zelf wel overdreven om helemaal naar de dokter ermee te gaan. Hopelijk trekken de meeste symptomen weg!

In het weekend had ik alleen wat huiswerk gemaakt, beetje geblogd en gewerkt.

Dat was mijn week, niet erg bijzonder zoals je ziet. Aankomende week heb ik een druk weekend en geen idee wat de rest brengt maar ik ga wel een bezoekje brengen aan de sportschool.

x dana

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *